Essence blijft gewoon een van mijn favoriete merken, lekker budget en veel goede producten! Zo kwam Essence een tijdje geleden uit met een aantal nieuwe palettes waaronder het Too glam to give a damn palette.

 

De nieuwe Essence palettes

De nieuwe Essence palettes doen mij een beetje denken aan de MAC girls palettes qua indeling van het palette. Er zijn 4 nieuwe palettes: Born awesome, Not your princess, The future is me en Too glam to give a damn. Ik heb twee palettes hiervan aangeschaft Born awesome en natuurlijk waar deze review over gaat het Too glam to give a damn palette.

 

glam glam glam

 

Too glam to give a damn

Het palette bevat 8 oogschaduw kleuren en 1 highlighter. De kleuren in dit palette spreken mij erg aan omdat paars altijd mooi staat bij mijn groene ogen. Maar ook de gouden en soort smaragd kleur in het palette spreekt mij erg aan en zeker mooi te combineren met het paars. 4 van de oogschaduw kleuren bevat een lichte shimmer en de anderen lijken meer matt.

 

 

Het palette swatchen en mijn make-up look

Het swatchen van het palette viel mij eerlijk gezegd wat tegen. Ik had de kleuren wat intensiever en beter gepigmenteerd verwacht met hoe de kleuren er in het palette uitzien. Maar omdat swatches altijd anders zijn dan het gebruik op de ogen. Daarom maak ik altijd nog een of meerdere make-up looks om een goede review te kunnen schrijven. Ik heb uiteindelijk 4 oogschaduw kleuren gebruikt van het palette en de highlighter. De kleuren die ik gebruikt heb bleken uiteindelijk onwijs gepigmenteerd te zijn! De kleuren vallen ook heel anders uit te vallen dan op mijn arm. Dit palette ga ik dus zeker veel vaker gebruiken, en zal waarschijnlijk ook helemaal leeg gaan!

 

Het palette kost €6,99 en is te koop bij oa de Kruidvat. Wat vind jij van het palette en van de make-up look?

Het goede nieuws is, is dat ik er ook een ga weggeven tijdens mijn december advent give away days van 1 t/m 24 december. Wil jij dus kans maken hou dan zeker deze periode mijn instagram en blog in de gaten!

31 Reacties

  1. Vooral die namen zijn leuk bedacht! Zelf gebruik ik weinig make-up maar dit is wel een betaalbaar pallette wat ik in ieder geval zou overwegen.

  2. Ik heb hem ook, het is een fijn palette, maar ik vind hem niet bijzonder. Zou hem zelf niet zo gauw kopen door de kleuren die erin zitten.

  3. Snap ik wel, is ook best een intensieve kleur. Heb ‘m wel gebruikt in mijn look maar heel weinig anders was het al too much voor mij.

  4. Het zijn echt fantastische kleurtjes. denk dat ik mezelf die ook maar eens moet aanschaffen. x heb al zoveel merkjes uitgetest. x

  5. Ik gebruik wel altijd nog een fixing spray achteraf, daarmee blijft mijn make-up gedurende de dag altijd wel mooi zitten

  6. Wat een coole naam. Vaak zijn merken heel correct met uitingen, maar dit is wel lekker gedurfd en spreekt ook aan!

  7. Ik vind dat het jou in ieder geval prachtig staat. En ik moet glimlachen om de naam van het palette. Ik vind het humoristisch.

  8. Die is mooi! Ik vind het zo leuk je blogs te lezen. Zelf ben ik echt weinig met makeup bezig, maar je weet me wel te inspireren!

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: