Wanneer ik een PR pakketje krijgt, maak ik altijd een unboxing story op mijn Instagram. Nu kreeg ik na mijn vorige ESSENCE unboxing de vraag of ik dit ook op mijn blog wou doen omdat niet al mijn lezers ook Instagram hebben of zo actief zijn dat ze dit in de 24h dat de story blijft staan zien. Nu heb ik vorige week weer een leuk ESSENCE pakketje gekregen wat een mooie reden is voor deze unboxing blog.

 

Wake up & Make up

Het PR Pakketje staat in het motto van Wake up & Make up.  Heerlijk wakker worden met een kopje koffie/thee om vervolgens jezelf fris en fruitig te maken met deze vijf producten. Het pakje begon dus ook al erg leuk met een mooie beauty queen mok van BLOND AMSTERDAM. Ik drink zelf erg weinig koffie, en als ik het al drink moet het wel een cappuccino zijn. Maar thee daarin tegen ben ik erg gek op en dan kan de mok niet groot genoeg zijn. Dus deze beker gaat zeker veel gebruikt worden.

 

wake up & make up

 

Fresh & Fit awake primer (ESSENCE)

Je kunt deze primer zowel onder je make up (foundation) gebruiken, waardoor je make-up langer blijft zitten maar je kunt deze primer ook zonder foundation gebruiken voor een frisse en egale look. Deze primer bevat vitamine B3, E, B5 & Cranberry water.  De tube bevat 30ml voor €3,59. De vorige primer die ik van ESSENCE kreeg, de gym proof is overigens een van mijn favorieten primers geworden, dus ik ben zeker benieuwd hoe deze gaat bevallen.

 

 

Brighten up! Peach powder (ESSENCE)

Het tweede product is een poeder met een lichte peach tone erin. Deze poeder zou geschikt zijn om te baken, setting, shaping of als bronzer. Ik gebruik zelf regelmatig de baking techniek, maar meestal met loose powder, dus ik ben zeker benieuwd hoe deze werkt. De poeder bevat 9 gram voor €2,99.

 

wake up & make up

 

Million nude faces eyeshadow box (ESSENCE)

Dat deze oogschaduw erin zat maakte mij al behoorlijk enthousiast. Het vorige ESSENCE pallette wat ik ontving was onwijs goed gepigmenteerd en heeft mij maar ook vele van mijn volgers verbaasd met de make-up look welke ik ermee gemaakt had. Ik ben dan ook zeker benieuwd of dit palette ook zo mooi gepigmenteerd is en zal er zeker weer een make-up look mee gaan maken. Het palette heet overigens million nude faces omdat je er een miljoen verschillende nude looks mee kan maken. Het palette bevat 7 gram voor €3,99.

 

 

Super curl volume mascara (ESSENCE)

Het vierde product is een mascara welke een gebogen elastomeer borsteltje bevat welk elk individueel wimperhaartje verzekert van een mooie dekking voor een open blik. Ik ben al jaren trouw aan de blauwe mascara van ESSENCE maar wie weet haalt deze mij wel over. De verpakking is wel al veel belovend het holografische folie is een echte eyecatcher! De prijs van de mascara is €2,99.

 

wake up & make up

 

Smoothie gloss (ESSENCE)

Deze smoothie gloss is beschikbaar in vijf verschillende kleuren/smaken. Ik heb de crushed strawberry ontvangen, welke toevallig ook nog een van mijn favorieten is. Deze vijf smoothie glosses had ik toevallig zelf ook al aangeschaft dus deze komt mooi uit als mijn aardbei smaak op is. De gloss bevat 8ml voor een onwijs leuk prijsje van €0,99.

 

 

Ik hoop dat jullie deze unboxing even leuk vinden als mij en natuurlijk zal ik nog een mooie Wake up & Make up look met deze vijf producten gaan maken. Wanneer jullie nog benieuwd zijn naar een van de producten in het bijzonder voor meer info/foto’s ed kun je mij altijd mailen!

 

wake up & make up

 

Hierbij wil ik ook gelijk nog even mededelen dat ik mijn Privacy & Disclaimer heb aangepast ivm de nieuwe regelgeving. Ik krijg regelmatig de vraag of ik een % krijg als een bedrijf/merk via mij de producten verkoopt welke ik review. Indien dit het geval is zal dit zeer zeker onder de blog aangegeven staan, net zoals ik altijd aangeef wanneer ik een product ontvangen heb. Voor de rest blijft mijn mening altijd van mij, of ik een product nou gratis krijg, zelf koop of betaald zou krijgen voor een review.

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

17 Reacties

  1. Oh dat is wel jammer van de fall-out dan met het vorige essence mermaid palette had ik dat niet zo. Fixing spray of het borsteltje nat maken helpt vaak wel. Ik doe ook vaak oogschaduw pads op die zijn bij primark en ali express te koop zo blijft mijn gezicht lekker schoon van de eventuele fall-out

  2. Leuk dat je aan de behoefte van je lezers wil voldoen door ook een unboxing te doen op Facebook! Dat vind ik erg mooi 🙂

  3. Die tas vind ik echt wel heel leuk!!!! Verder lijken het me wel fijne productjes. Bovendien staat essene erom bekend als een van de weinigen onder make up niet hormoonverstorend te zijn, hetgeen ik als vrouw met hormonale problemen en bezig met fertiliteit wel de moeite vind.

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: