Essence heeft een nieuwe collectie, namelijk de wood you love me. Geïnspireerd op een romantische boswandeling met schattige bosdiertjes voor een romantische prachtige look.

 

Van deze essence collectie heb ik een aantal producten gekocht

Ik heb namelijk de essence oogschaduw & highlighter palette, de nepwimpers, het gezichtsmasker en het oogmasker gekocht. Deze blog gaat over de twee doekmaskers, maar de andere producten zullen ook zeker nog terugkomen in een volgende blog. De twee verschillende doekmasker zijn: Be happy! be a bunny! en foxever in love.

 

essence wood you love me maskers

 

Het essence be happy! Be a bunny! is een gezichtsmasker in de vorm van een doek (textiel)

Het masker heeft een hydraterende werking, waarna je een heerlijke zachte en gladde huid zou moeten hebben.  Voordat je het masker gebruikt is het belangrijk om je gezicht te reinigen. Hierna vouw je het masker open en laat je het 15 minuten inwerken. Na 15 minuten verwijder je het masker en masseer je de rest van de lotion in je huid. Natuurlijk is de afgedrukte bunny op het masker ook heel leuk!

 

Het masker voelt lekker koel aan maar is wel erg nat waardoor er bijna druppels in mijn mond lopen en dat vind ik toch wat minder prettig. Ook is het doekmasker veels te groot in formaat waardoor ik hem niet prettig vond zitten en ervan kon genieten. Ik vind de bunny op de voorkant erg leuk maar mis het een beetje in het doek, de kleuren erg zacht zijn. Wel was mijn gezicht na het gebruik lekker zacht en glad.

 

essence bunny masker

 

essence wood you love me bunny masker

 

Het essence foxever is een oogmasker ook in de vorm van een doek (textiel)

Het oogmasker geeft een opwekkende werking en bevat actieve ingrediënten die de huid rondom je ogen hydrateerd. De afdruk van het masker is een schattig vossenkopje. Het masker gebruik je op dezelfde manier als het be a bunny masker.

 

Het foxy masker keek ik erg naar uit omdat dit alleen een oogmasker was, deze vind ik vaak erg prettig om te gebruiken om het gebied onder mijn ogen te kalmeren. Hetzelfde als bij het bunny masker vond ik de opdruk erg licht in kleuren, waardoor het niet onwijs duidelijk was. Van de twee maskers zou ik deze wel opnieuw aanschaffen maar het bunny masker niet.

 

 

essence wood you love me fox masker

 

De maskers zijn te koop voor €1,99 per stuk bij oa de kruidvat

Wat vind jij van de Wood you love me maskers?

Nog een masker blog lezen? Gister had ik voor valentijn een extra maskerblog, namelijk het Hema sweetheart masker

23 Reacties

  1. Ik heb deze maskers nog niet geprobeerd. Ik moet ook toegeven dat ik liever een masker smeer dan een sheet op mijn gezicht, ik vind het een beetje onhandig en het zit nooit zo lekker haha!

  2. Wat een onwijs schattige maskertjes zeg. Weer eens wat anders dan een laag klei op je gezicht. Dit ziet er een stuk charmanter uit 😉

  3. Wat jammer dat de eerst zo tegenviel. Ik heb ook niet graag dat het product er af druppelt. Ik hoop dat ik het oogmasker tegenkom want ben wel benieuwd

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: