essence wood you love me
Beauty,  Make-up,  Shoppen

Wood you love me palette en nepwimpers

In mijn vorige Essence blog heb ik over de twee doekmaskers wood you love me van deze collectie geschreven. Ik vertelde dat ik toen ook nog de eyeshadow & highlighter palette en de nepwimpers heb gekocht waar deze blog over gaat.

 

From the forest, with love

Het Essence wood you love me palette bevat 4 tinten oogschaduw en 1 tint highlighter. De kleurtjes doen mij ook echt denken aan het bos met mooie bruintinten en groentinten. Op het palette staan twee voorbeelden om een mooie smokey ooglook mee te maken. Omdat ik zelf groene ogen heb zal ik denk ik voornamelijk de bruintinten gaan gebruiken. Overigens is de voorkant van het palette ook nog eens leuk omdat het een bewegend beeld bevat wanneer je het palette wat draait.

 

essence wood you love meessence wood you love me

 

Over het vorige palette van Essence was ik niet zo tevreden

Over dit palette ben ik zeker wel tevreden. Ik vind de pigmentatie erg mooi, zeker voor een palette van deze prijs. De kleuren bevatten een lichte slimmer, maar gelukkig valt de fall-out van deze kleuren wel mee. Ik heb twee ooglooks gemaakt voor de eerste ooglook heb ik de twee rechtse kleuren gebruikt en de middelste als highlighter. Voor de tweede ooglook heb ik de twee linkse kleuren gebruikt en ook de middelste als highlighter. Wat ik ook een voordeel vind van dit palette is dat het eenvoudig mee te nemen is onderweg, mocht je nou overdag tijdens het winkelen kiezen voor de groene smokey eyes kun je dit s’ avonds eenvoudig aanpassen naar een donkere smokey eyes.

 

essence wood you love meessence wood you love me

Het palette bevat de volgende ingrediënten:

Talc * Mica * Dimethicone * Magnesium Stearate * Pentaerythrityl * Tetraisostearate * Isopropyl * Isostearate * Synthetic Wax * Caprylicc/Capric * Triglycerde * Parafinnum Liquidum (mineral oil * Diisostearyl Malate * Ethylhexyl Stearate * Tin Oxide * Diethylhexyl Syringylidenemalonate * Ethylhexylglycerin * Butyl Methoxydibenzoylmethane * Ethylhexyl * Methoxycinnamate * Phenoxyethanol *

 

Kan eventueel ook nog de volgende ingredienten bevatten:

CI-16035 (red-40 lake) * CI-42090 (Blue-1 lake) * CI-77491 * CI-77492 * CI-77499 (Iron Oxides) * CI-77891 (Titanium dioxide) *

 

Eye love you

Sinds een tijdje ben ik helemaal into de nepwimpers, in het dagelijks gebruik heb ik ze niet (altijd) op, maar ik vind het toch een bepaalde finishing touch geven wanneer ik make-up looks fotografeer voor mijn blog of als ik naar een evenement geef een mooi naturel setje op te doen.

 

essence wood you love meessence wood you love me

 

Hieronder laat ik het verschil nog even zien met de ooglooks met de wood you love me false lashes en zonder de lashes.

De linker foto is zoals je ziet met de wimpers op en de rechter foto is zonder de wimpers. Deze wimpers zijn nog best heftig en ik denk dat ik ze iets korter ga knippen. Verder ben ik helemaal tevreden met de wimpers en ben ik vooral benieuwd hoe lang ze mee zullen gaan. Ik moet wel eerlijk zeggen dat ik op de rechter foto’s niet zo veel mascara heb als ik normaal op zou hebben wanneer ik geen nepwimpers gebruik, ik doe altijd een klein laagje op zodat de nepwimpers mooi blenden met de echte wimpers.

 

 

De lijm van de nepwimpers bevat de volgende ingrediënten:

Acrylates/Ethylhexyl * Acrylate Copolymer * Aqua * Phenoxyethanol *

 

Het wood you love me palette kost €3,59 en een setje nepwimpers incl 1ml lijm kost €2,99 bij de Kruidvat

Wat vind jij van het palette? Gebruik jij zelf weleens nepwimpers?

31 reacties

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: