In mijn vorige Essence blog heb ik over de twee doekmaskers wood you love me van deze collectie geschreven. Ik vertelde dat ik toen ook nog de eyeshadow & highlighter palette en de nepwimpers heb gekocht waar deze blog over gaat.

 

From the forest, with love

Het Essence wood you love me palette bevat 4 tinten oogschaduw en 1 tint highlighter. De kleurtjes doen mij ook echt denken aan het bos met mooie bruintinten en groentinten. Op het palette staan twee voorbeelden om een mooie smokey ooglook mee te maken. Omdat ik zelf groene ogen heb zal ik denk ik voornamelijk de bruintinten gaan gebruiken. Overigens is de voorkant van het palette ook nog eens leuk omdat het een bewegend beeld bevat wanneer je het palette wat draait.

 

essence wood you love meessence wood you love me

 

Over het vorige palette van Essence was ik niet zo tevreden

Over dit palette ben ik zeker wel tevreden. Ik vind de pigmentatie erg mooi, zeker voor een palette van deze prijs. De kleuren bevatten een lichte slimmer, maar gelukkig valt de fall-out van deze kleuren wel mee. Ik heb twee ooglooks gemaakt voor de eerste ooglook heb ik de twee rechtse kleuren gebruikt en de middelste als highlighter. Voor de tweede ooglook heb ik de twee linkse kleuren gebruikt en ook de middelste als highlighter. Wat ik ook een voordeel vind van dit palette is dat het eenvoudig mee te nemen is onderweg, mocht je nou overdag tijdens het winkelen kiezen voor de groene smokey eyes kun je dit s’ avonds eenvoudig aanpassen naar een donkere smokey eyes.

 

essence wood you love meessence wood you love me

Het palette bevat de volgende ingrediënten:

Talc * Mica * Dimethicone * Magnesium Stearate * Pentaerythrityl * Tetraisostearate * Isopropyl * Isostearate * Synthetic Wax * Caprylicc/Capric * Triglycerde * Parafinnum Liquidum (mineral oil * Diisostearyl Malate * Ethylhexyl Stearate * Tin Oxide * Diethylhexyl Syringylidenemalonate * Ethylhexylglycerin * Butyl Methoxydibenzoylmethane * Ethylhexyl * Methoxycinnamate * Phenoxyethanol *

 

Kan eventueel ook nog de volgende ingredienten bevatten:

CI-16035 (red-40 lake) * CI-42090 (Blue-1 lake) * CI-77491 * CI-77492 * CI-77499 (Iron Oxides) * CI-77891 (Titanium dioxide) *

 

Eye love you

Sinds een tijdje ben ik helemaal into de nepwimpers, in het dagelijks gebruik heb ik ze niet (altijd) op, maar ik vind het toch een bepaalde finishing touch geven wanneer ik make-up looks fotografeer voor mijn blog of als ik naar een evenement geef een mooi naturel setje op te doen.

 

essence wood you love meessence wood you love me

 

Hieronder laat ik het verschil nog even zien met de ooglooks met de wood you love me false lashes en zonder de lashes.

De linker foto is zoals je ziet met de wimpers op en de rechter foto is zonder de wimpers. Deze wimpers zijn nog best heftig en ik denk dat ik ze iets korter ga knippen. Verder ben ik helemaal tevreden met de wimpers en ben ik vooral benieuwd hoe lang ze mee zullen gaan. Ik moet wel eerlijk zeggen dat ik op de rechter foto’s niet zo veel mascara heb als ik normaal op zou hebben wanneer ik geen nepwimpers gebruik, ik doe altijd een klein laagje op zodat de nepwimpers mooi blenden met de echte wimpers.

 

 

De lijm van de nepwimpers bevat de volgende ingrediënten:

Acrylates/Ethylhexyl * Acrylate Copolymer * Aqua * Phenoxyethanol *

 

Het wood you love me palette kost €3,59 en een setje nepwimpers incl 1ml lijm kost €2,99 bij de Kruidvat

Wat vind jij van het palette? Gebruik jij zelf weleens nepwimpers?

31 Reacties

 1. […] mijn blog vinden jullie regelmatig een ESSENCE oogschaduw palette review oa het ”Wood you love me palette” en het ”Magic winter wonderland palette”. Het my shell is my castle palette bevat tien […]

 2. Wat een prachtige kleuren zeg! Ik ben dol op dat donkergroen. Nepwimpers krijg ik bij mezelf nooit mooi op. Nog tips?

 3. Ik lees dat je vanwege je groene ogen juist bruine oogschaduw gebruikt. Waarom is dat? Ik heb er helemaal geen verstand van namelijk!

 4. Het lijkt mij wel heel leuk als het een keer professioneel bij mij wordt opgebracht, want ik geloof oprecht dat ik het zelf niet zo goed zou kunnen (fake lashes). Het palette vind ik best mooi, met name de bruine kleurtjes.

 5. Ik ben niet zo van de groene oogschaduw, maar wauw, die andere kleuren zijn wel erg leuk! Vooral die highlighter lijkt me erg mooi!

 6. Mooi zeg! Ik hou ook altijd wel van een Smokey look. Nepwimpers vind ik ook soms heel mooi staan. Zeker als je een feestje hebt. Ik vind het plakken ervan altijd wel een gedoe 🙂

 7. Ik vind deze nepwimpers zijn heel erg mooi en zou ze niet korter knippen hoor! Misschien voor een feestje bewaren dan als je ze te heftig vind hihi.

 8. Prachtige kleuren! Leuk pallette voor een mooi prijsje! De nepwimpers staan je super!

 9. ik gebruik ook nooit nep wimpers, maar ik vind het wel altijd erg mooi. Misschien een keertje als ik een festival heb?!

 10. Ik ben niet meer zo van de Essence producten, vind het eerder geschikt voor 10 jaar jongere meiden. De wimpers zijn tof

 11. De paletten lijken heel leuk met mooie kleuren. Je wimpers vind ik prachtig en natuurlijk uitziend. Zelfs gebruik ik dat nooit. Ik heb altijd het gevoel dat het loskomt 🙂

 12. Ik ben niet meer zo van de Essence omdat de verpakkingen mij niet meer aanspreken, maar de kleuren van de oogschaduw zien er goed uit!

 13. Ik vind de verpakking van dit product trouwens een van de mooiste die ik ooit heb gezien. Heel sprookjesachtig vind ik het!

 14. Ziet er super schattig uit met die konijntjes op de voorkant 😀 En dan ook nog eens hele mooie en gangbare kleuren.

 15. Vet tof! Ik heb toevallig pas dat pallet cadeau gedaan aan mijn zusje. Was er stiekem wel jaloers op want er zitten mooie kleuren tussen. Nepwimpers zelf plakken heb ik nog nooit gedaan, wel vaak laten doen. Staat heel mooi!

 16. Het zijn absoluut de kleuren waar ik voor zou gaan, maar nepwimpers… nee, dat past gewoon niet bij mij.

 17. Ik vind het palette zo schattig met de knuffelende konijntjes. Je ooglooks zijn erg mooi geworden! En inderdaad met nepwimpers lijkt het net even wat meer. Ik heb het laatst geprobeerd maar het plakken was een ramp. Het bleef gewoon niet plakken.

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: