Ik ben een groot fan van de Revolution Reloaded palettes. Laatst liet ik jullie al het Blackout en Jeweled palette zien maar een van de nieuwste in de Reloades serie is het Euphoria palette. Lees je mee?

 

Revolution Reloaded Euphoria

Het Revolution Reloaded Euphoria palette bevat 15 pan oogschaduw. Het palette bevat zowel matte als shimmer kleuren en is voornamelijk kleurrijk op de zwarte kleur na. Voor kleurtjes moet je dus zeker niet bang zijn als je dit palette koopt. Het palette is onder andere bij Boozyshop te koop voor €5,95

 

EuphoriaEuphoria Euphoria

 

Swatches

De eerste rij swatches bevat de bovenste rij uit het palette, de tweede rij swatches de middelste rij en de derde rij swatches de laatste rij. De kleuren swatchen erg gemakkelijk en zijn op het eerste blik erg goed gepigmenteerd. Ik ben ook niet anders gewend van de Reloades series maar toch ben ik erg benieuwd naar de make-up looks.

 

 

Make-up looks

Voor deze look heb ik eigenlijk maar 2 kleuren gebruikt uit de eerste rij de derde kleur (geel) en uit de onderste rij de derde kleur (oranje). Deze kleuren heb ik met mekaar geblend om een wat sunset achtig effect te krijgen. De kleuren hebben een onwijs goede pigmentatie, zijn erg gemakkelijk aan te brengen en blenden ook onwijs makkelijk.

Ik blijf een groot fan van de reloaded palettes en ben zeker benieuwd wat het palette nog meer te bieden heeft. Op mijn instagram zullen eerdaags meer make-up looks verschijnen.

 

 

Wat vind jij van het Euphoria palette? Heb jij al een palette uit de Reloaded series?

2 Reacties

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: