Evers eyeshadow palette Revolution

Ik heb maar liefst 3 oogschaduw palettes uit de Revolution x The school for good and evil gekocht. Begin van de week liet ik al het Spell book palette zien en vandaag heb ik de review van het Evers palette voor jullie klaarstaan. Kom je gezellig meelezen?

 

Revolution x The school for good and evil – Evers eyeshadow palette

Het Evers eyeshadow palette uit de Revolution x The school for good and evil collectie is een echte beauty. De buitenkant is mooi zacht en trekt met het design zeker het oog. Ook de binnenkant is naar mijn mening goed passend bij het thema. De mooie zachte nude kleuren voor een simpele dagelijkse make-up look. Met eventueel wat frisse kleuren en zo heeft het voor liefhebber van beide genoeg moois in het palette. Het palette bevat 16 pan oogschaduw en kost nu maar liefst €7,95 in plaats van €10,95 bij Boozyshop.

 

EversEvers EversEvers EversEvers

 

Swatches

De eerste rij swatches bevat de volgende kleuren: Fairy Tale, Love, Flattery en Hero. De tweede rij swatches bevat de volgende kleuren: Villains, Mirror, Friendship en Happy. De derde rij swatches bevat de volgende kleuren: Ending, Truth, Smile en Evers. De vierde en laatste rij swatches bevat de volgende kleuren: Beauty, Sword, Swan en Unicorn. Alle swatches zien er prima uit dus ik ben erg benieuwd naar mijn eerste make-up look.

 

 

Make-up look

Voor mijn eerste make-up look wilde ik het bij een echte Evers make-up look houden en voor een zachte dagelijkse make-up look gaan. Ik heb hiervoor de volgende kleuren gebruikt. Ik ben begonnen met de kleur Fairy Tale (matte). Deze ben ik gaan blenden met de kleur Love (matte) en Happy (matte). Vervolgens heb ik een cut crease gemaakt en deze heb ik opgevuld met de kleuren Beauty (shimmer) en Mirror (shimmer). Ik ben erg tevreden over de pigmentatie maar ook erg tevreden over het blenden. Deze make-up look ging zo gemakkelijk dat ik binnen 5 minuten klaar was (exclusief rest gezichtsmake-up). Wat mij betreft pak ik dit palette er eerdaags zeker weer bij!

 

 

Wat vind jij van het Evers eyeshadow palette?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.