Evil Queen Disney villains palette Catrice

Midden November was het zover de nieuwe Limited Edition van Catrice en Essence kwam uit. Deze make-up zusjes werken wel vaker samen, maar dit vind ik misschien wel de leukste tot nu toe! Waar Essence uitkwam met Disney Princesses kwam Catrice uit met Disney Villains. Ik kocht alle palettes en een aantal extra dingetjes zoals lipsticks en een fixing spray. Lees je mee?

 

Evil Queen palette

Ik wist gelijk al dat ik alle Villains palettes wilde waaronder het Evil Queen palette. Het palette bevat 16 pan oogschaduw met zowel matte kleuren als shimmers en twee loose glitters. Naast dat de twee loose glitters Poison en Apple de aandacht trekken. Zijn de twee swirl achtige shimmers Queen en Evil ook echte blikvangers in het palette. Het palette kost €12,95 wat ik een prima prijs vind voor het palette.

De komende maand zullen er wat dubbele blogs online komen. Dit omdat ik onwijs veel vraag kreeg nav mijn instagram stories over deze collectie en voornamelijk over deze Villains palettes. Morgen en overmorgen zullen de twee andere Villains palettes online komen. En op 12, 13 en 14 december zullen de drie Essence princess palettes online komen.

 

Evil QueenEvil Queen Evil QueenEvil Queen

 

Swatches

De eerste rij swatches bevat de volgende kleuren van boven naar beneden: Queen, Intrigue, Selfish en Envy. De tweede rij swatches bevat de kleuren: Throne, Revenge, Poison en Anger. De derde rij swatches bevat de kleuren: Kingdom, Apple, Hunter en Power. En de vierde en laatste rij swatches bevat de kleuren Bossy, Mirror, Cruel en Evil. Ik wist niet helemaal wat ik moest en kon verwachten. Ik ben gewoon eerlijk als niet alles van Catrice altijd even goed is. Maar ik vind de swatches eigenlijk wel veelbelovend. De kleuren zijn mooi en goed gepigmenteerd en waren super eenvoudig om te swatchen. De twee kleuren Poison en Apple een soort loose glitters/shimmers waren ook wel vrij gemakkelijk in gebruik en zien er allebei ook erg goed uit.

 

 

Evil Queen lipstick

Eerlijk was ik niet van plan om de bijpassende lipsticks te gaan kopen. Maar ik vond de verpakkingen en de kleuren toch wel echt super leuk dat ik van alledrie de Catrice villains palettes ook de lipsticks heb meegenomen. Bij het Evil Queen palette hoort deze mooie full satin rode lipstick. Het is al lang geleden dat ik een lipstick van Catrice heb gekocht. En volgens mij had ik er ook geeneens meer een in mijn stash eigenlijk. Ik wist dus ook niet echt wat ik ervan kon verwachten maar voor deze kleine prijsjes nam ik ze dan toch maar mee om geen spijt te krijgen.

 

Evil QueenEvil Queen Evil QueenEvil Queen Evil QueenEvil Queen

 

Swatches

De kleur is echt wauw gewoon! De swatch op de pols was erg gemakkelijk met 1 swipe en zo goed gepigmenteerd en lekker zacht. Rood aanbrengen op de lippen vind ik altijd iets lastiger zonder mijn foundation te verpesten. Ik ben zeker wel tevreden over deze lipstick het is een mooie rode kleur en kan super staan om een nude look wat spice te geven. Maar zal ook waanzinnig staan tijdens de komende feestdagen.

 

 

Make-up looks

Voor mijn eerste look heb ik de kleuren Selfish (matte), Evil (shimmer) en Poison (loose glitter) gebruikt. En voor mijn tweede look heb ik de kleuren Bossy (matte), Cruel (matte), Envy (matte) en Apple (loose glitter) gebruikt. In mijn eerste look vind ik de kleur Selfish er een stuk bruiner uitzien dan de kleur uiteindelijk is dat verschil is ook al goed te zien op de flatlays en de swatches. De kleur is namelijk meer oranje achtig. Dit vind ik helemaal niet erg want het past erg mooi bij de shimmers Poison. In deze look wilde ik de shimmers nog vrij rustig houden dus heb ik ze alleen lichtjes aangebracht met een kwast en zonder primer.

Mijn tweede look wilde ik all matte houden maar wel een evil queen touch geven en daar was de kleur Apple (rode glitters) natuurlijk perfect voor. Deze heb ik aangebracht met een natte kwast (fixing spray erop) en ik ben eigenlijk wel erg tevreden over dat resultaat. De lipstick past vooral bij deze tweede look natuurlijk perfect!

 

 

Wat vind jij van het Evil Queen palette?

One Comment

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.