Evil Queen eyeshadow palette Essence

De komende tijd wordt mijn blog veroverd door de Disney Villains. Ik heb namelijk maar liefst drie nieuwe Essence palettes en drie nieuwe Catrice palettes. Vandaag het Evil Queen palette. Kom je gezellig meelezen?

 

Evil Queen eyeshadow palette

Het Evil Queen eyeshadow palette is het tweede palette uit de driedelige Essence Disney Villains serie welke recent is uitgekomen. Het palette bevat 14 pan oogschaduw en helaas wel iets meer shimmers dan mattes. Mijn eerste indruk zegt dat ik wat rood mis omdat ik dit wel echt verwacht bij de Evil Queen. Maar voor maar liefst €10,95 bevat het palette wel een hoop moois. Het palette is onder andere te koop bij de online webshop Boozyshop.

 

Evil Queen eyeshadow paletteEvil Queen eyeshadow paletteEvil Queen eyeshadow paletteEvil Queen eyeshadow paletteEvil Queen eyeshadow paletteEvil Queen eyeshadow palette

 

Swatches

De eerste rij swatches bevat van boven naar beneden de volgende kleuren: Poisonous, 7 Dwarts, Fairest en Wicked. De tweede rij swatches bevat de volgende kleuren: Want A Bite?, Desire, Snow White, Beautiful & Deadly, Beauty en Witch. De derde en laatste rij swatches bevat de volgende kleuren: Disguise, Queen, Cold en Mirror Mirror.Ik ben echt mind blown van de swatches hoe mooi deze er wel niet uit zien! Overigens vind ik het werken met swatch stencils wat ik de laatste tijd veel gebruik erg fijn omdat elke kleur dan precies dezelfde mooie swatch krijgt. Mocht dit jullie ook bevallen zul ik dit zeker blijven doen (laat beneden een comment achter wat jij ervan vind).

 

 

Make-up look

Voor mijn eerste make-up look met het Evil Queen palette heb ik eigenlijk maar een kleur gebruikt. Dit was de shimmer Beautiful & Deadly. Gelukkig was de shimmer onwijs goed gepigmenteerd en gemakkelijk aan te brengen voor wat ik wilde maken. Verder heb ik een Suva cake liner gebruikt omdat ik iets wilde uitproberen. Ik ben erg tevreden over deze eerste make-up look en wil zeker nog meer met het palette gaan ontdekken.

 

Evil Queen eyeshadow paletteEvil Queen eyeshadow palette Evil Queen eyeshadow paletteEvil Queen eyeshadow palette

 

Wat vind jij van het Evil Queen eyeshadow palette?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.