Er is een express delivery van de North Pole binnen gekomen namelijk het Essence oogschaduw uit des trend edition from santa with love. Naar deze collectie keek ik al een tijdje uit omdat ik vorig jaar helaas misgreep.

 

Express delivery from the North Pole

Een tijdje geleden schreef ik al het persbericht over de from santa with love collectie. het express delivery from the North Pole palette viel mij daarin het meeste op. Allereerst wil ik even zeggen dat Essence weer onwijs goed zijn best gedaan heeft met het design. Het palette is namelijk een soort envelop welke je open kunt open maken. Wat ik fijn vind aan het palette zijn de kleuren want deze kun je namelijk niet alleen met de feestdagen gebruiken maar ook gebruiken dagelijks gebruiken.

 

Express delivery Express delivery  Express deliveryExpress delivery

 

Swatches

Het enige minpuntje aan het palette is dat het geen namen heeft, dit vind ik persoonlijk altijd wel een leuke touch aan een palette hebben maar is ook nog eens handig om te vertellen welke kleuren ik gebruikt. De eerste swatch foto bevat de bovenste rij kleuren, de tweede swatch foto de middelste rij kleuren en natuurlijk de derde swatch foto de onderste rij kleuren.

Ik moet eerlijk zeggen dat ik met het swatchen enthousiast ben. De kleuren voelen erg (boter)zacht aan, swatchen erg mooi en erg fijn. De pigmentatie ziet er met het swatchen super uit, dus ik ben erg benieuwd hoe deze kleuren het op de ogen doen.

 

Express delivery Express delivery Express delivery

 

Make-up look I

Ik had het eigenlijk ook wel vooraf kunnen weten want paars is een van de moeilijkste kleuren om te gebruiken. Ik begon namelijk met de paarse kleur (eerste uit de middelste rij) waar ik best wel moeite mee had. Alle andere kleuren waren mooi en gemakkelijk aan te brengen en ook mooi met elkaar te blenden. De glitters welke ik gebruikt heb (derde uit de bovenste rij) waren op de ogen iets minder gepigmenteerd met het swatchen maar dit zou je kunnen opbouwen en een glitter primer eronder gebruiken.

Ik vind het palette zeker de moeite waard om het te kopen. De kleuren in het palette zijn erg mooi, het palette is zowel voor beginners in make-up als meer gevorderde zeker goed te gebruiken. Het palette zal ongetwijfeld voor mooie looks met en na de feestdagen zorgen! Je vind het palette onder andere in de schappen van de Kruidvat voor €8,99.

 

 

Wat vind jij van het express delivery from the North Pole palette? Ga jij iets uit de from santa with love collectie kopen?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

3 Reacties

  1. Toen dit palette in de winkel lag, heb ik hem gelijk gekocht. De kleuren spreken mij erg aan en ik verstuur veel post. Dus ja, ik moest dit palette wel hebben!

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: