Extreme frost gag me highlighter van Jeffree Star

Ik ben en blijf nog steeds een fan van het merk Jeffree Star Cosmetics. Inmiddels heb ik bijna alle oogschaduw palettes in mijn collectie al compleet. En nu ben ik doorgegaan met de Extreme Frost highlighters. Deze zijn namelijk waanzinnig!! En had ik nog eens mazzel dat deze laatst allemaal $12 per stuk waren en er geen extra douane kosten meer zijn vanaf JSC zelf! Kom je gezellig meelezen?

 

Jeffree Star Cosmetics Extreme frost ‘gag me’ highlighter

De eerste higlighter die ik laat zien is de Extreme frost gag me higlighter. De Extreme frost highlighters doen hun naam ook echt wel eer! De highlighters zijn namelijk waanzinnig goed gepigmenteerd, je heb maar heel weinig nodig voor een waanzinnig effect! Daarnaast is de verpakking van Jeffree Star Cosmetics zoals altijd weer echt waanzinnig mooi. Inmiddels heb ik vier van deze highlighters, waarvan er drie recent zijn aangeschaft. Ik bewaar ze allemaal in deze mooie originele doosjes met een soort leather. De higlighters kosten normaal ca €55,- per stuk maar ik heb ze dus een stuk goedkoper kunnen aanschaffen. Vroeger waren deze Extreme frost highlighters overigens JSC website only! Inmiddels zie ik ze ook op wat andere websites voorbij komen zoals Marionnaud.

Onderaan de eerste rij foto’s kun je een eerste swatch bekijken wat maar met 1 vingerveeg gemaakt is! Het is gewoon bizar hoe goed JSC het altijd voor mekaar weet te krijgen! I love it!

 

Extreme frost gag meExtreme frost gag meExtreme frost gag me Extreme frost gag meExtreme frost gag me Extreme frost gag me

 

Make-up look

De ‘gag me’ highlighter is echt super voor mijn huidskleur het mooie zilvere/witte ijzige is ook echt waar ik van hou met een highlighter en dan nog te bedenken hoeveel van deze mooie glow ook is weggeflitst met fotograferen. Ik ben in ieder geval super blij met mijn nieuwe highlighters! De andere twee varianten die ik heb aangeschaft ‘Choking on Ice’ en ‘Stripper Magic’ zullen deze maand ook nog op mijn blog verschijnen!

 

 

Wat vind jij van de Extreme frost gag me highlighter?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.