Ik ben zelf enorm fan van de eye bases van het merk P.Louise cosmetics. Maar ook de dupes van het merk Revolution bevallen mij erg goed. Ik was dan ook onwijs blij toen Glamlite cosmetics, overigens een van mijn favoriete merken ook uitkwam met eye bases. Ik bestelde twee verschillende kleuren, kom je gezellig meelezen?

 

Glamlite eye-cing base white frosting

Glamlite Cosmetics is uitgekomen met de Eye-Cing oogschaduw bases! Een oogschaduw base is een primer speciaal voor oogschaduw welke ervoor zorgt dat het mooier lang blijft zitten. Ook versterkt het vaak de kleuren van de oogschaduw waardoor de pigmentatie nog beter is. De Eye-Cing oogschaduw base is uitgekomen in 7 verschillende kleuren: White Frosting, Classic Vanilla, Buttercream, Caramel, Hazelnut, Mocha en Chocolate. De eerste drie kleuren hiervan passen het beste bij mijn huidskleur maar ik besloot eerst om er twee te bestellen voor een review.

De Eye-cing oogschaduw base is vegan, cruelty free en kost €10,95 per stuk bij de Boozyshop.

 

Eye-cingEye-cing Eye-cing

 

Glamlite eye-cing base classic vanilla

De bovenstaande kleur White Frosting heb ik besteld omdat een witte oogschaduw base vaak mooi is wanneer je pastels gebruikt. De kleur Classic Vanilla een lichte huidskleur tint bestelde ik voor mijn andere looks. De kleur is iets lichter dan ik gebruik van Revolution en P.Louise Cosmetics dus ik denk dat ik de derde kleur Buttercream inderdaad ook nog goed kan hebben. Allereerst de verpakkingen, deze is zoals gewend van Glamlite Cosmetics weer erg mooi, stevig en van goede kwaliteit. Mijn eerste indruk van de base is dat deze een fijne structuur heeft en niet te dun of te dik is. De White Frosting lijkt wel iets steviger dan de Classic Vanilla maar dit scheelt niet heel veel.

De base is gemakkelijk om aan te brengen en om het verschil goed te kunnen zien heb ik een make-up look gemaakt waarbij ik 1 oog heb opgemaakt zonder de base te gebruiken. En 1 oog heb ik opgemaakt waarbij ik de classic vanilla base gebruikt heb. In de TikTok helemaal onderaan kun je dit het beste terug kijken! Wat ik vooral merkte op het oog zonder de base is dat de shimmer iets gemakkelijker was om aan te brengen. MAAR het oog waar ik de base gebruikt had was de shimmer wel dergelijk beter gepigmenteerd. Ook vind ik dat een base er vaak voor zorgt dat de oogschaduw goed pakt en er veel minder uitval is. Wat mij betreft zijn deze Eye-Cing bases dan ook zeker aanraders!

 

Eye-cingEye-cing

 

TikTok

https://www.tiktok.com/@beautyandlifebycecilia/video/7004495758338673925?is_from_webapp=1&sender_device=pc&web_id7003692794608354821

 

Gebruik jij een base onder je oogschaduw? Zoja, welke?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: