De huid onder de ogen is een stuk gevoeliger dan de rest van je gezicht. Daarom is het belangrijk om dit gebied apart te verzorgen. Het Eye mask van Mudmasky is een masker speciaal voor het gebied onder de ogen. Kom je ook meelezen?

 

Mudmasky – Eye mask

Het Eye mask van Mudmasky is speciaal voor het gebied onder de ogen. Het gebied onder de ogen is een stuk dunner en gevoeliger en kan daardoor sneller gaan verzakken en donker worden. Dit heeft onder andere ook een hoop te maken met leeftijd en hoeveelheid slaap, maar ook met de juiste skincare. Het Eye Mask zorgt er na ca 7 keer gebruik al voor dat de elasticiteit onder de huid verbeterd is. Ook zouden de donkere plekken minder moeten zijn en na ca 12 keer gebruik zou de huid al zichtbaarder gladder moeten zijn. Nou dat klinkt eigenlijk wel super toch?

 

Eye maskEye mask

 

Hoe gebruik je het Mudmasky Eye Mask? Voor het gebruik reinig je je gezicht. Hierna breng je op het gebied onder je ogen een dunne laag van het masker aan. Het masker heeft een inwerktijd nodig van 8 minuten. Tijdens deze inwerktijd kun je een licht tintelend gevoel ervaren maar dat hoeft niet. Na de inwerktijd was je het masker eraf met koud water.

Mudmasky heeft ook een hoop andere producten in hun assortiment waaronder het Aftermask vitamin serum. Dit serum kun je het beste gebruiken na het gebruik van een Mudmasky masker. Momenteel geld een onwijs goede aanbieding bij BOL.com op alle producten van Mudmasky. Het Eye mask kost bijv €39,- waar je dan nu twee stuks voor hebt, of eventueel de combinatie met het Aftermask vitamin serum. Wat mij betreft is dit zeker een aanrader!

 

 

Ben jij al bekend met Mudmasky? Zoja, welk product?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: