Een tijdje geleden won ik een winaktie op Instagram waarbij ik deze drie maskers van Face Food. Nu we allemaal toch nog zoveel mogelijk thuis moeten blijven kunnen nu mooi ook wat extra tijd inplannen voor skincare. Lees je mee?

 

Face Food tiger masker

Het eerste Face Food masker is met een Tiger motief en bevat appel & aardbei extracten. Het masker zorgt ervoor dat de vermoeide huid weer verfrist wordt, gehydrateerd word en heeft een verhelderend effect. Het masker heeft een inwerktijd nodig van 5 – 10 minuten waarna je de restanten kan inmasseren?

 

Face Food

 

Face Food panda masker

Het tweede masker heeft een panda motief en bevat cocosnoot en banaan extracten. Het masker heeft en hydraterend en verzorgend effect. Het masker heeft een inwerktijd nodig van 5 -10 minuten waarna je de restanten kunt inmasseren.

 

De maskers van Face Food zijn PETA cruelty free en geschikt voor een leeftijd vanaf 8 jaar.

 

Face Food

 

Face Food kitten masker

Het laatste masker heeft een kitten motiefje en bevat komkommer en aloë vera extracten. Het masker heeft een verzachtend en hydraterend effect. De maskers waren te koop bij de Kruidvat (sommige winkels hebben ze nog op voorraad). Omdat ik de maskers gewonnen heb weet ik de prijzen hier helaas niet van maar volgens mij zag ik ze voor 5 euro per 3 stuks.

 

Face Food

 

Ik vind het super leuk dat de maskers allemaal leuke printjes hebben wat eigenlijk ook erg leuk is om selfies mee te maken. Ja sorry dat deze erbij zitten dit bedenk ik mij altijd te laat! Van de drie maskers vond ik het Kitten maskers wel het fijnst omdat deze erg verfrissend is. Wel ruiken alledrie de maskers erg lekker! Ik weet niet of ze opnieuw zou aanschaffen maar dat is waarschijnlijk omdat ik liever vloeibare maskers gebruik.

 

Zou jij voor het Tiger, Panda of Kitten masker gaan?

2 Reacties

  1. Ik kan niet kiezen hoor! Vind ze alle 3 er heel leuk uitzien een printje maakt het vaak net allemaal wat leuker

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: