Essence heeft weer een super leuk product op de markt gebracht, namelijk vier Face mask stick varianten. De maskers zitten dus in de vorm van een stick waardoor het aanbrengen nog eenvoudiger is. En de vier varianten kun je ook nog eens gebruiken om te multi masken. Lees je gezellig mee?

 

Healthy Glow face mask stick

De Healthy Glow face mask stick is voor de gecombineerde tot de normale huid geschikt. Het Glow masker bevat onder andere Rode klei en Kaolin welke ervoor zorgen dat de huid (vooral de poriën) goed gereinigd worden. Daardoor komt er weer een zachte & glowy huid naar voren. De face mask stick is vegan, cruelty free en bevat 25 gram voor €3,95. Alle vier de varianten zijn bij de Boozyshop te koop.

Hoe gebruik je het Glow masker? De gebruiksaanwijzing kan per variant verschillen. Maar het Glow masker heeft een inwerktijd nodig van 5 tot 10 minuten waarna je deze kunt afspoelen.

 

Face mask stick Face mask stick Face mask stick

 

Exfoliating face mask stick

De Exfoliating mask stick is speciaal voor de huid met onzuiverheden of een vette huid. Het masker bevat onder andere Houtskool en Kaolin welke ervoor zorgen dat dode huidcellen verwijderd worden. Ook worden de poriën gereinigd en andere onzuiverheden verwijderd van de huid. Ik heb zelf niet heel erg veel last van onzuiverheden maar het fijne aan deze stick is wanneer ik ze heb dat ik niet een heel sheetmasker hoef te gebruiken maar gewoon het gebied welke het nodig heeft kan ‘insmeren’.

Hoe gebruik je het Exfoliating masker? Maak tijdens het aanbrengen ronddraaiende/cirkelvormige bewegingen. Het masker heeft een inwerktijd nodig van 2 minuten waarna je het masker kunt afspoelen. Gebruik je het masker bijvoorbeeld samen met het masker hierboven let er dan op dat die een langere inwerktijd nodig heeft. Breng deze dus later aan dan het Glow masker!

 

Face mask stick Face mask stick Face mask stick

 

Purifying mask stick

De derde face mask stick variant is de Purifying mask stick. Het Purifying masker is geschikt voor de vette huid en/of een onzuivere huid. Het masker bevat onder andere groene klei, Houtskool en Kaolin welke net als het masker hierboven ervoor zorgen dat de huid en vooral de poriën diep gereinigd worden. Het masker is ook weer vegan & cruelty free zoals gewend van Essence.

Hoe gebruik je het masker? Het Purifying masker heeft een inwerktijd nodig van 5 tot 10 minuten waarna je het masker kunt afspoelen.

 

Face mask stick Face mask stick Face mask stick

 

Mattifying face mask stick

Het laatste masker is het Mattifying masker. Het Mattifying masker is speciaal voor de vette huid en/of onzuivere huid. Ook dit masker bevat onder andere Groene klei en Kaolin welke erom bekend staan de huid en vooral de poriën goed te reinigen. Bovendien wordt overtollig talg uit de poriën ook opgenomen waardoor de huid weer een mooie matte uitstraling krijgt.

Hoe gebruik je het Mattifying masker? Dit masker heeft een inwerktijd nodig van 5 tot 10 minuten waarna je het masker kunt afspoelen. Alle vier de varianten kun je met mekaar combineren alleen de Exfoliating variant heeft een kortere inwerktijd waar je even op moet letten bij multi masken. Alle vier de varianten zijn bij de Boozyshop te koop €3,95.

 

Face mask stick Face mask stick Face mask stick

 

Voor welke variant zou jij willen gaan?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: