Toen ik deze face scrub varianten van The Beauty Dept bij iemand op Instagram zag moest ik ze hebben. Helaas zocht ik meerdere Action winkels af en niks. Maar laatst was ik hier bij een hele mooie Action en kwam ik daar deze drie varianten tegen. Inmiddels zijn er ook alweer nieuwere varianten en hoop ik deze ook nog te kunnen kopen. Maar voor nu eerst deze drie, lees je mee?

 

The Beauty Dept – Face scrub coconut

De eerste face scrub variant bevat onder andere kokosnoot water en actieve houtskool en zou voornamelijk een refreshing effect hebben. Het is een lichte peeling en zorgt daarbij ook dat de poriën geminimaliseerd worden voor een gezonde huid. Laat ik allereerst beginnen met de geur, ik had een wat extremere geur van cocos verwacht maar soms word je hier ook snel ”ontoepasselijk” van. Of naja dat ik er soms hoofdpijn van krijg en de geur ook te nep is!  Dat is gelukkig bij deze scrub niet het geval. De scrub is vrij mild en daardoor durf ik ook wel te zeggen dat het voor elke huid toepasselijk is. Door de houtskool erin zou ik deze scrub variant het snelste pakken bij onzuiverheden.

 

Face scrubFace scrub

 

The Beauty Dept – Face scrub Kiwi

De Kiwi variant heeft een exfoliërend effect. Dit houd in dat het de huid reinigt door dode huidcellen te verwijderen. De Kiwi face scrub is een milde variant en bevat onder andere natuurlijke kiwi scrub en AHA zuren. Ik vind de Kiwi variant wel echt het lekkerst ruiken van deze drie varianten het is heerlijk fris en fruitig en dat is het gevoel na het scrubben ook zeker. Ook deze scrub is een vrij milde variant. Vanwege de heerlijke geur zou ik deze het snelst in de ochtend pakken als ik even een opkikker nodig heb.

 

Face scrubFace scrub

 

The Beauty Dept – Face scrub watermeloen

De laatste variant is een energising face scrub met onder andere natuurlijke bamboe scrub, watermeloen extracten en grapefruit extracten. Het geeft de huid een milde peeling met een heerlijk verfrissend effect. Ik heb deze scrubs bij de Action gekocht voor €1,49 per stuk (een verpakking bevat 75 ml). Ik vind producten met watermeloen altijd heerlijk ruiken. Ook deze ruikt erg weer heerlijk verfrissend en dat is de scrub ook. Deze variant zou ik zelf het snelst pakken als ik een wat vermoeide huid heb of wat milds wil gebruiken na een aantal make-up looks. Maar alledrie de varianten zijn zeker wel aan te raden!

 

Face scrubFace scrub

 

Naar welke variant zou jouw voorkeur uitgaan? Coconut, Kiwi of Watermeloen?

2 Reacties

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: