Dat ik dit product bij de Action heb gevonden, blijkt maar eens hoe belangrijk het weer eens is om daar af en toe rond te snuffelen. Ik was verbaasd om daar deze face sheet mask book tegen te komen. Om dan nog maar te spreken over de geweldige prijs!

 

Face sheet mask book – 5 pieces

De uitstraling van de face sheet mask book is gewoon perfect! Ik vind de verpakking een erg luxe uitstraling hebben. En de maskers afgebeeld op de achterkant lijken op het eerste oog ook zeker aantrekkelijk. Op basis hiervan zou ik dit pakket ook al zo cadeau geven aan iemand die ook van maskertjes houdt! In het pakket zitten dus vijf verschillende sheet maskers (doekmaskers):

  • Purifying charcoal
  • Revitalizing retinol
  • Skin booster vitamin C
  • Soothing argan
  • Nourishing collagen

 

face sheet mask book

 

Purifying charcoal

Het eerste masker is met bamboe houtskool, groene thee-extract en hyaluronan. Het masker belooft vuil en olie van de huid te verwijderen en de poriën te reinigen.

 

face sheet mask book

 

Revitalizing retinol

Het tweede masker bevat algenextracten, Aziaans kruidenextracten, vitamine A en hyaluronan en zorgt voor een gladde huid.

 

face sheet mask book

 

Skin booster vitamin C

Het derde masker bevat een vitamine C booster met aloe vera extracten, gehydrolyseerd collageen, hyaluronan en granaatappelextracten. Het masker voelt erg zacht en fijn aan. Ik had deze dag veel last van een droge huid en wat pijn onder mijn ogen van moeheid. Na het masker voelde dit wel al een stuk rustiger.

 

face sheet mask book

 

Soothing argan

Het vierde masker bevat argan en hydrateerd en voedt de huid.

 

 

Nourishing collagen

Het vijfde masker bevat collageen en kamille extracten en helpt de elasticiteit van de huid te verbeteren. Ook dit masker voelde erg fijn en zacht aan. Ik had een klein puistje naast mijn lip welke behoorlijk pijn deed en na het masker voelde ik deze niet meer (hij was er helaas nog wel). Ik denk dat de kamille extract erin het verzacht heeft.

 

 

Gebruik van het masker

Voordat je het masker aanbrengt is het belangrijk de huid vooraf te reinigen en voordat je het masker uit de verpakking haalt even te kneden zodat het serum gelijkmatig verdeeld wordt. Hierna breng je het masker aan en laat je het 20 minuten inwerken. De restanten van het masker kun je inmasseren.

Ben jij net zo enthousiast als mij over dit mask book? De prijs van het set is ongeveer €3,50 bij de Action

Dit artikel bevat producten die ik zelf gekocht heb, lees mijn disclaimer voor meer informatie

10 Reacties

  1. Zoveel maskers, haha! Ik weet gewoon niet wat ik erover moet zeggen. Maar ja, met de Action in de buurt heb je al gauw veel spullen ;p

  2. Heerlijk! Ik loop graag een rondje door de action… En , ik kom er nooit met lege handen weg hahahaha

  3. Haha de action is altijd een goed idee om even rond te lopen, ik ken deze maskers niet en zie de prijs ook nergens ( maar dat kan aan mij liggen) maar waarschijnlijk kost het niet veel. Prima om eens te proberen.

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: