De make-up remover pads van Faceez zijn de allereerste pads welke ik vroeger kocht. Ik maakte hier ook mijn allereerste Youtube review mee (staat niet meer online). Maar ik heb er eigenlijk nooit een blog over gemaakt. En als een merk pads dat wel verdiend zijn deze het because I love them!

 

Faceez make-up remover pads

De Faceez pads zijn onder andere bij de DM drogerie te koop. Voor een verpakking van 2 stuks betaal je €9,95. Dit is misschien iets prijziger dan andere make-up remover pads maar ik vind deze het meer dan waard! In de verpakking zit 1 zwarte pad en 1 roze pad. Wat ik vooral merk met deze pads is dat ze wat voller en steviger zijn maar wel lekker zacht. Met het verwijderen van make-up heb je hierdoor geen druk nodig maar verwijder je het met een handveeg.

 

FaceezFaceez

 

Wat vooral fijn is dat is dat deze pads mooi van formaat zijn en gemakkelijk vast te houden zijn tijdens het gebruik. Dit is ook een van de redenen waarom ik tot nu toe geen fan ben van cloths. Ik gebruik deze pads vaak meerdere keren en maak ze tussendoor schoon met een zeep welke daarvoor geschikt is zonder de huid te irriteren. En na een aantal keer was ik de pads in een BH zakje zodat ze er weer als nieuw uitzien.

 

Faceez Faceez

 

Afgelopen zomer had ik toevallig na ca 2-3 jaar gebruik mijn allereerste Faceez weggegooid. Wel kocht ik gelijk een nieuw setje ervoor in plaats welke inmiddels alweer zeer goed gebruikt worden. Naast deze pads van Faceez ben ik ook erg tevreden over de pads van Essence welke ik in het my no make-up routine gekocht heb. Ook wil ik graag nog eens de pads van Halo beauty gebruiken maar deze vind ik dan wel weer erg prijzig tov alle andere pads. Wat ook wel leuk is om te lezen zijn de pads welke ik bij de Action gekocht heb voor €1,99 en ook zeker niet verkeerd zijn voor deze prijs maar wel heel erg anders zijn.

 

Faceez Faceez

 

Gebruik jij al wasbare pads? Zoja welke?

1 Reactie

  1. Ze zien er goed uit! Ik heb zelf wasbare wattenschijven gemaakt, die zijn gelukkig ook fijn. En in ieder geval ook goed voor het milieu!

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: