Ik ben niet altijd een groot fan geweest van nep wimpers, maar sinds ik ook make-up looks fotografeer voor mijn Instagram en blog ben ik van nep wimpers gaan houden. Ik heb eerder al een review gemaakt over de ESSENCE wood you love me lashes maar dit keer heb ik een aantal nep wimpers bij de PRIMARK gekocht.

 

PS…

PS… is een merk van PRIMARK zelf, net als PS…Pro voor erg leuke bedragen kun je allerlei beauty producten met een ruim assortiment kopen. Zo verkoopt de PRIMARK onder andere make-up, nepnagels, maskers, beautytools en nog veel meer. Deze wimpers van PS… had ik nog nooit op de beauty afdeling gezien en ik besloot om alle zes de soorten gelijk mee te nemen.

 

PS… Intense

primark

 

PS… Full look

 

 

PS… Define

primark

 

 

PS… Sultry

 

 

PS… Dramatic

primark

 

PS… Volume

 

De wimpers zitten in een mooi bewaardoosje

Omdat ik mijn wimpers niet gehele dagen draag, vind ik het belangrijk dat ik de wimpers na het fotograferen van mijn make-up look weer kan opbergen. De PS… wimpers zitten in een simpele plastic verpakking maar mooi genoeg om de wimpers in te bewaren. Elk setje wimpers bevat ook een tubetje lijm van 4 gram. Omdat ik meestal de lijm die erbij zit niet altijd goed vind heb ik een extra tube lijm gekocht.

 

DUO wimper lijm

Het merk DUO ben ik al eerder tegengekomen op andere websites. Maar omdat ik deze bij de PRIMARK tegenkwam heb ik deze gelijk mee genomen. De lijm kost €5,50 wat best goedkoop is vergeleken met andere sites waar dezelfde lijm ca €7,00 kost. Bij de cassiere begon de verkoopster gelijk over hoe goed deze lijm was, dus ik ben erg benieuwd.

 

primark

 

Dit is de eerste shoplog blog die ik gemaakt heb, dus ik ben erg benieuwd of jullie vaker zulke blogs willen zien. De wimpers zul je zeker terug zien in mijn komende make-up looks op Instagram en in mijn blogs. 

4 Reacties

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: