Lifestyle,  Shoppen

Planner zoektocht voor 2018

Voor komend jaar (2018) was ik al een tijdje op zoek naar een goede planner. Met daarin genoeg ruimte voor zowel de afspraken van mijn man als van mij. Ik heb eerst op internet een lange zoektocht gehad maar de planners welke wel voldeden aan mijn wensen waren allemaal rond de €50,00. Ik vind dat best prijzig voor een een planner van 1 jaar. Zo heb ik oa de Purpuz, Masha en de Hobbit planners bekeken. Ik heb hier foto’s van gemaakt om nog rustig thuis te bekijken en ben daarna terug gegaan om de planner te kopen

 

planner

 

Hoe is de planner ingedeeld?

 • Familiegegevens
 • Pagina van: hier zijn 6 pagina’s van voor elk familie lid. Nu zijn wij maar met ze tweeën nog, maar mochten er gegevens veranderen bijv werk of adres kunnen we altijd nog een nieuwe pagina hiervan invullen. Gezien ik ook nog eens een crazy cat lady ben vul ik er ook wel een in voor onze kitten.

 

planner

 

 • Kalender 2018 en 2019

 • Feest-en gedenkdagen 2018
 • Schoolvakanties 2018: Wij hebben zelf geen (schoolgaande) kinderen, wel vind ik het altijd fijn om te weten wanneer de schoolvakanties vallen in verband met het plannen van onze vakanties.
 • Adressen: Hier zijn 4 pagina’s van. Ik heb thuis ook een adressenbakje met gegevens, toch vergeet ik vaak iemand zijn adres daar in te vullen en schrijf ik ze eerder in een planner op omdat ik dit sneller bij de hand heb.

 

planner

 

 • Verjaardagen

 • Hierna begint de planner in week 52 op maandag 25 december. Ik vind het fijn dat ik deze week al gelijk met de planner kan beginnen omdat ik 28 December ook naar revalidatie toe moest. Voor elke dag zijn er 6 vakjes beschikbaar wat normaal voor 1 familie lid 1 vakje is maar ik heb expres voor deze planner gekozen voor wanneer ik meerdere disciplines moet zien op 1 dag bij revalidatie zodat ik die dan los van elkaar kan opschrijven in de planner voor een duidelijk overzicht.
 • Bij elke dag is er ook een vakje met de kop: Wat eten we vandaag? Ik vind dit ook erg prettig omdat ik van plannen hou en dus ook per week inplan wat ik eet (hier en daar soms een afwijking natuurlijk haha). Ik koop mijn boodschappen liever per week in dan dat ik meerdere keren per week naar de supermarkt toe moet. Per week inkopen scheelt vaak ook nog eens voor de portemonnee en natuurlijk boodschappenlijstjes al helemaal.

 

planner

 

 • Na 10 weken zitten er twee notitie pagina’s in en een insteekhoes met 2 kaarten. Deze kun je erin houden of natuurlijk gebruiken en er daarna zelf wat anders in doen. In totaal zitten er 5 insteekhoezen in en 10 giftcards/ansichtkaarten.

 • De planner eindigt weer in week 1 op 6 januari 2019
 • Op einde zit een tabblad met een basisplanner van maandag t/m zondag met elk 7 vakjes per dag. Er zitten in totaal 6 basisplanners in waar je bovenin voor elk een naam kan opschrijven. Mocht je bijvoorbeeld vaste werkdagen en werktijden hebben kun je die hier ook vast in inzetten. Ik zal dit gedeelte gebruiken om in te vullen welke dag ik blog. Ik heb momenteel als vaste blog dagen dinsdag, donderdag en zaterdag en heb bijvoorbeeld op donderdag altijd een masker review.

 

planner

 

 • Hierna bevat de planner nog een stickervel 160 delig ( 16 x 10 stuks)

 • De planner eindigt met een afsluitbare hoes hier kan je bijvoorbeeld documenten indoen bijvoorbeeld een medicijnenlijst, een brief voor een ziekenhuisafspraak, Maar ook kun je er bijvoorbeeld visitekaartjes in kwijt als je naar een afspraak gaat.

 

planner

 

De prijs van de planner is €16,95 bij de Bruna

Mocht je liever van een planner aan de muur houden, heeft the hobbit hier ook een leuk variant van.

Heb jij al een planner voor 2018 uitgekozen? Zoja, welke? Naast een planner heb ik ook een soort dagboekje waarin ik mijn statistieken bijhoudt. 

23 reacties

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: