Femmeluxe is weer back! De site heeft een tijdje problemen gehad en daardoor lag het bloggers programma er ook uit. Maar gelukkig is alles goed gekomen en gaat de samenwerking weer verder. Ik koos weer 4 nieuwe items uit. Lees je mee?

 

Femmeluxe outfit 1

De eerste fashion wear outfit is een combinatie twee Femmeluxe items, het is de Sand cuffed joggers Lizzie en de black couture oversized T-shirt. Ik nam de Lizzie joggingsbroek in een maat 14 deze valt eigenlijk helemaal goed ik vind hem alleen in de lengte net iets te kort. De stof is wel erg fijn wat dikker maar erg comfortabel en gelukkig niet doorschijnend. De joggers kost ca €13,50 wat ik nog best goedkoop vind. Het black couture lips T-shirt nam ik in een maat 14/16 (een XL). Ik had hier even over de hoofd gezien dat het T-shirt al oversized was.

Het T-shirt zelf is wel erg leuk en wat mij betreft een echte fashion wear tip en zeker voor maar €9,-. Ik heb er al meerdere van Femmeluxe welke ik allemaal erg fijn vind. Zo heb ik een aantal dunnere waar ik mee slaap een aantal oudere waar ik mee make-up en een aantal nieuwere zoals deze welke ik gewoon dagelijks zou dragen. Wellicht dat ik deze ook nog wel in een maatje kleiner ga bestellen voor bovenop een jeans maar zo binnenin de joggers gestopt gaat deze oversized ook prima. Eroverheen vind ik niet mooi staan bij mijn figuur.

 

fashion wear

 

Femmeluxe outfit 2

De tweede outfit die ik koos is een tweedelig setje het Jade green ripped two piece set Suzi. Ik koos deze in een maat 14 (een L/XL). Ik vind de kleur van dit set wel heel erg leuk. De stof is ook erg fijn en comfortabel maar het is wel heel erg doorschijnend waardoor mijn gehele BH en string te zien was en zelfs het labeltje uit de broek. Ik zou dit setje ook niet zo snel gebruiken buitenshuis omdat ik mij daar niet comfortabel genoeg voor voel.

Maar op een warme zomerdag is het wel erg fijn en luchtig om thuis te dragen. Helaas is het topje wel een beetje aan de strakke kant terwijl de broek juist weer ruim genoeg is. Het tweedelige set kost ca €22,50 wat niet duur is. Maar ik zou deze niet snel aanbevelen omdat het zo doorzichtig is.

 

fashion wear

 

Femmeluxe outfit 3

Als derde outfit koos ik de cream knitted mini dress lipton en ik nam deze in een maat 14. Wat ik wel gewend ben van Femmeluxe is dat mini jurkjes echt mini zijn en bij mij al niet eens over de kont komen. Maar vanaf de foto dacht ik wel dat deze erg leuk zou zijn op een legging. De lederlook legging die ik hier draag is al van mijzelf en eigenlijk vind ik de combinatie wel leuk. De stof voelt wel fijn aan maar is wel erg warm wanneer het zonnetje (zoals met de foto’s) nog flink schijnt.

Ik zou deze wel erg prettig vinden wanneer het echt heel erg koud word. Ook zal ik hieronder nog een topje moeten doen omdat het toch nog wel doorschijnend is en je mijn hele legging rand en BH eronder kon zien. Het jurkje kost ca €19,- en is zowel erg leuk als je het echt als jurkje past. Maar ook leuk om als een long top te gebruiken.

 

fashion wear

 

Voor welke fashion wear outfit zou jij gaan?

1 Reactie

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: