F*ck Proof mascara van Jeffree Star Cosmetics

Het is een feit! De allereerste mascara van Jeffree Star Cosmetics is uitgekomen. Ik weet dat Jeffree inmiddels door een hoop mensen gecanceld is. Maar ik blijf zijn producten fijn vinden en deze gewoon reviewen. Kom je ook meelezen?

 

F*ck proof mascara

Tja de Fck proof mascara, ik zou zeggen een typische naam voor een product van Jeffree Star Cosmetics. Ik vind het eerlijk gezegd ook wel hilarisch want hoe ga ik dit testen haha! De Fck proof mascara heeft een uniek borsteltje. Dit borsteltje zorgt ervoor dat elke wimper lengte & volume krijgt! De mascara is bovendien ook veeg proof en water proof. De verpakking is bovendien ook wel echt weer mega en een echte eyecatcher, eentje die zeker niet weggegooid gaat worden! Maar ook de mascara is gewoon weer supergaaf, het lijkt namelijk net een zweepje. Hoe komt deze man er ook op! I love it! De mascara is onder andere bij The Make-up Spot te koop en kost €24,99.

 

F*ck proof mascaraF*ck proof mascara

 

Ik heb natuurlijk grote verwachtingen voor zo een nieuw product van een van mijn favoriete merken. Betreft deze mascara had ik dan ook zeker wel hoge verwachtingen, en misschien wel te hoog? Allereerst het borsteltje van de mascara, deze is een beetje hard wat even wennen was maar uiteindelijk vind ik dit juist wel prettig. De dekking van de mascara is ook erg fijn met 1 laag heb ik mooie goede en volle wimpers. Maar vind ik deze mascara heel veel beter dan een van een budgetmerk zoals Essence of Catrice? Qua uiterlijk JA!!! Maar qua werking doen budgetmerken hier zeker niet van onder. Ik was gewoon niet weggeblazen van de mascara. Eigenlijk hoop ik stiekem dat Jeffree ooit eens goede fake lashes gaat uitbrengen. Die zou ik dan veel eerder kopen dan deze mascara.

 

F*ck proof mascaraF*ck proof mascara F*ck proof mascaraF*ck proof mascara

 

Sorry ik heb geen voor/na foto’s bij mascara meer omdat ik dit gewoon niet goed vastgelegd krijgt. Wel komt er eerdaags een TikTok online waarop je het verschil kunt zien met deze mascara.

 

 

Heb jij de allereerste mascara van Jeffree Star Cosmetics al uitgeprobeerd?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.