De Februari Glossybox is ondanks wat misgelopen producten welke erin hadden kunnen zitten weer een leuke box. De box bevat zelfs weer een speciale thema verpakking. Lees je mee verder?

 

Februari Glossybox unboxing

De Februari Glossybox is wat mij betreft met de verpakking een echte hit, zelfs het inpakpapier is met het thema aangepast. Deze mooie limited edition dozen bewaar ik altijd want die zijn natuurlijk erg mooi om al te zien. Elke maand bekijk ik naast wat ik heb gekregen ook wat ik ben misgelopen. En daar zitten deze maand wel een hoop bummers bij. Als eerste een Essie nagellak, dit is al de tweede keer dat ik dit ben misgelopen. Ik wil wel heel graag eens een nagellak van Essie uitproberen, misschien dan toch maar eens gewoon kopen. Van Garnier Fructis kon je een shampoo of een 10 in 1 cream krijgen. Vooral naar de 10 in 1 cream met Argan was ik wel erg benieuwd, ik gebruik deze leave ins namelijk zelf al maar een nieuwe variant is altijd leuk om te proberen.

Van het merk Botanicals waren er drie mogelijkheden een argan conditioner, een ingwer conditioner of een Arnica conditioner. En van het merk N.A.E kon je of een dagcrème of een nachtcrème ontvangen. En als laatste en eigenlijk ben ik wel blij dat ik deze niet heb gekregen want ik heb al een jaar voorraad aan droogshampoo door Glossybox. Namelijk een droogshampoo van het merk Langhaarmadchen. Dan nu door naar wat ik wel heb gekregen, lees je mee verder?

 

Februari GlossyboxFebruari Glossybox Februari GlossyboxFebruari Glossybox

 

Love beauty & planet conditioner

Ik ben wel blij dat ik dit keer een conditioner heb gekregen, want ik heb al 3 shampoos ervan uit vorige boxen. Ik hoop wel ooit eens dat er een fullsize product van dit merk inzit en niet elke keer een mini. De losse verkoopwaarde van een fullsize verpakking van 400 ml is €6,49 en de mini van 100 ml kost €2,49.

 

Februari Glossybox

 

Avant skincare Sugar lip scrub

Van het merk Avant heb ik als ik het mij goed herinner weleens iets eerder gehad. Ik vond het product toen al erg duur maar deze lip scrub van 10 ml met een verkoopwaarde van €64,65 slaat deze toch wel weer van zijn troon. Uiteraard heb ik dit even gecheckt, en het is inderdaad voor deze prijs te koop maar ik zie het voornamelijk in potjes dan deze tube. Ik vind een tube wel echt een stuk hygiënischer.

 

Februari Glossybox

 

Glow on 5th beauty tool

Ik wist niet zo heel goed wat ik met deze tool aan kon maar blijkbaar is het een soort massagetool. In het magazine staat ook een linkje waar je naar een soort tutorial over deze beauty tool kan gaan. De losse verkoopwaarde is €10,-

 

 

Schaebens overnight boost serum

Van deze Schaebens overnight boost serum baalde ik wel een beetje. Ik had vorige keer namelijk ook een van deze serums gekregen en ik vind de plastic verpakkingen echt helemaal niks. Ik heb veel liever de glazen ampullen. De losse verkoopwaarde is €2,- het is dus wel aanzienlijk goedkoper maar wel onhandiger haha.

 

 

Mannakadar beauty flutter mascara

Van het merk Mannakadar kreeg ik de flutter mascara. Ik vind het altijd leuk om een nieuwe mascara uit te proberen. Wel ben ik nieuwsgierig wat nou stap 1 en stap 2 is voorafgaand deze mascara omdat er step 3 op staat. Wellicht was het dan ook wel leuk geweest om deze stappen erin te doen of in andere boxen zodat je het compleet kan maken. De mascara heeft een losse verkoopwaarde van €16,-

 

Februari GlossyboxFebruari Glossybox

 

Naar welk product uit de Februari Glossybox ben jij het meest benieuwd?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: