Ik denk dat iedereen bijna wel de hair food lijn kennen van Garnier Fructis. Maar bij de Action kwam ik deze budget dupes tegen van de haarmaskers. Ik kon nog drie varianten scoren, welke ik uiteraard even getest heb voor mijn blog. Kom je gezellig meelezen?

 

Feed yo hungry hair – Banana

De eerste van de drie Feed yo hungry hair varianten is het banana scented haarmasker. Het masker zou een voedende werking hebben! Op de verpakking wordt aangegeven dat meer dan 95% van de ingrediënten van natuurlijke oorsprong zijn. En dat het ook om een 3 in 1 product gaat. Het zou zowel een conditioner zijn als een rinse out masker als een leave in masker. Bovendien is het ook nog eens een vegan product, wat willen we nou nog meer voor deze prijs! Het haarmasker bevat onder andere shea butter en aminozuren en uiteraard een bananen fragrance. Wat ik een beetje mis op de verpakking is hoe lang je het product moet laten intrekken. De Feed yo hungry hair maskers bevatten allemaal 300 ml en kosten €1,95 per stuk wat echt een top prijsje is voor deze hoeveelheid.

 

Feed yo hungry hairFeed yo hungry hair Feed yo hungry hair

 

Goji Berry haarmasker

De tweede variant is het Goji Berry haarmasker. Dit haarmasker heeft vooral een verzachtende werking. En ook dit haarmasker bestaat voor 95% uit natuurlijke oorsprong ingrediënten en is ook weer vegan. Naar de Goji bessen extracten bevat het haarmasker ook nog druivenpit olie. De geur van dit haarmasker is iets minder sterk zoals bij het bananen masker. Daar lijk je namelijk echt een bananen milkshake in te ruiken. Dit masker is iets subtieler maar wel lekker fris. Het Goji Berry haarmasker is voornamelijk fijn als je vaak klitten in je haar hebt

 

Feed yo hungry hairFeed yo hungry hairFeed yo hungry hair

 

Avocado haarmasker

Het laatste feed yo hungry hair haarmasker is de avocado variant. En ondanks dat ik avocado’s echt niet lekker vind, gebruik ik ze wel heel graag in beauty producten zoals een body butter of in dit geval een haarmasker. Het Avocado haarmasker heeft een hydraterende werking en bestaat ook weer voor 95% uit natuurlijke oorsprong ingrediënten. Het haarmasker bevat onder andere Avocado olie, creatine en mango butter. Ik zou dit masker voornamelijk aanraden als je last heb van beschadigd haar of gespleten haarpunten. Mocht je dus graag eens de hair food maskers uitproberen, maar vind je ze te prijzig. Dan kan ik deze Action budget dupes zeker aanraden!

 

Feed yo hungry hairFeed yo hungry hair Feed yo hungry hair

 

Naar welke variant zou jouw voorkeur uitgaan?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: