In mei schreef ik een review over mijn eerste ervaring met Pink Gellac. Ik ben dan ook erg enthousiast geweest over deze nagellak omdat het bij mij daadwerkelijk bijna 2 weken blijft zitten. Wanneer ik een gewone nagellak gebruik, begint dit na enkele dagen altijd al te chippen bij mij. Ook merk ik dat met deze nagellak mijn nagels zelf minder snel afbreken/scheuren.

 

6 mooie kleurtjes voor de feestdagen

Ik heb zelf 6 kleurtjes mogen uitzoeken welke ik het mooist vond passen bij de feestdagen. Hierin heb ik een mix gemaakt met een aantal glitter kleuren en een aantal ”gewone” kleuren.  De kleurtjes die ik heb gekozen zijn:

  • Midnight Purple
  • Black Velvet
  • Metalized Bronze
  • Funky Teal
  • Flashy Red
  • Diamond Silver

 

feestdagen feestdagen

 

Midnight Purple (N248)

Midnight Purple is een kleur welke uit de Pink Gellac Tropical Island Collection komt. De Midnight Purple bevat een intensieve paarse kleur met een schittering van roze glitters.

 

feestdagen  feestdagen

 

Black Velvet (N201)

De Black Velvet is misschien niet een kleur waar ik zo snel voor zou gaan, maar door de mysterieuze paarse kleur die erin zit werd ik toch getriggerd. De Black Velvet kleur komt uit de Pink Gellac Reminiscence collectie.

 

feestdagen feestdagen

 

Metalized Bronze (N234)

De Metalized Bronze kleur is een olijfgroene kleur met een bronze glitter erin. Deze kleur komt uit de Pink Gellac Rebellion collectie.

 

feestdagen feestdagen   

 

Funky Teal

Funky Teal is een kleur die mij direct aansprak voor de feestdagen. Het is een bijzondere blauwe kleur met een sparkle erin. Wil jij opvallen, dan is dit zeker de kleur voor jou. De Funky Teal komt uit de Pink Gellac Disco Glam collectie.

 

feestdagen feestdagen

 

Flashy Red

Bij Flashy Red moest ik direct denken aan de kerstdagen. Een prachtige felrode glitterkleur die je nagels de feestelijke touch geven. De Flashy Red kleur komt uit de Pink Gellac Rebellion collectie.

 

feestdagen feestdagen

 

Diamond Silver

Diamond Silver is de perfecte kleur als je jou nagels een feestelijke shimmer wilt geven maar niet te opvallende nagels wilt. Ook is deze kleur perfect om over een andere kleur heen te gebruiken, hieronder geef ik daar een voorbeeld van in combinatie met de Metalized Bronze kleur. De Diamond Silver komt uit de Pink Gellac Disco Glam collectie.

 

feestdagen feestdagen

 

Combinaties maken met verschillende kleurtjes

Ik ben wat gaan experimenteren met de verschillende kleurtjes, zo heb ik de Metalized Bronze gecombineerd met de Diamond Silver wat uiteindelijk een best mooi effect gaf. De kleur Metalized Bronze leek wel iets donkerder hierdoor, maar het is zeker een combinatie die ik vaker zal gaan gebruiken.

 

 

Elke kleur kost €15,- bij Pink Gellac, momenteel is er wel een aanbieding van 40% waardoor elk kleurtje nu €9,- kost (met uitzondering van de nieuwe uncovered4 collectie). Ook heeft Pink Gellac standaard de aanbieding dat elke 4e kleur gratis is, welke ook in combinatie gaat met de 40%. De 4e kleur gratis geldt dan weer wel op de uncovered4 collectie! Ben je nu benieuwd naar de nieuwe uncovered4 collectie? Een review hiervan verschijnt eerdaags ook op mijn blog!

 

Welk kleurtje zou jij dragen voor de feestdagen?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

8 Reacties

  1. als ik al mooie lange nagels zou hebben (ik spaar me rot, maar breken altijd af) zou ik gaan voor die mooie rode. Hou wel van dat klassieke kleurtje

  2. Zelf ben ik meer van de neutrale teinten, maar bijna andere kan ik het zo mooi vinden als ze bv. paar, groen of blauw dragen. Het moet gewoon echt bij je passen.

  3. Wat een leuke kleuren!! Ik hou van de combinatie van je onderste foto, met de zilveren glitter er over… Ik heb meer dan 25 jaar op mijn nagels gebeten en ben van de ene dag op de ander plots gestopt. Ik heb niet veel ervaring met nagellak, behalve dat het snel afpeelt… Ik wil deze ook wel eens testen, ik ben benieuwd 🙂

  4. Ik vind het mooi dat deze lak nog goed is voor je nagels ook. En dat het zo lang blijft zitten vind ik ook een groot pluspunt.

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: