Feet on the ground palette madebymitchell

Het nog vrij nieuwe make-up merk made by Mitchell heeft vorig jaar 3 palettes uitgebracht waarvan 2 grote en 1 mini. Vorige week schreef ik een review over het head in the clouds palette. Het palette van vandaag feet on the ground is echt het tegenovergestelde. Lees je mee verder?

 

Feet on the ground palette

Het Feet on the ground palette is het tweede palette van Made by Mitchell. Ook deze zit weer verpakt in een pouche, welke super handig is mocht je het palette mee onderweg willen nemen. Het palette bevat weer 35 pan oogschaduw met 6 shimmers en dus 29 mattes. Ik vind het altijd fijn als een palette om 50/50 bevat of meer mattes dan shimmers, want deze gebruik je ook meer. Al met al ziet het palette er weer erg goed uit en kan ik niet wachten om er looks mee te gaan maken. Lees je mee verder? Het palette is helaas niet verkrijgbaar in Nederland, wel kun je het naar Nederland laten shippen. Maar uiteraard kun je dan te maken krijgen met eventuele douane kosten. Ik heb voor alledrie de palettes ca 27 euro douane kosten moeten betalen.

 

feet on the groundfeet on the ground feet on the ground feet on the groundfeet on the ground feet on the groundfeet on the ground

 

Swatches

De eerste rij swatches bevat de volgende kleuren: Salt Bae, Limeade, Bored in the house, Angelina en Bless U. De tweede rij swatches bevat de volgende kleuren: R-Kid, Chameleon, Chewlip, Ground en Breaking. De derde rij swatches bevat de volgende kleuren: Mama’s Garden, Earth Child, Descent, Tigerlily en Clay Baby. De vierde rij swatches bevat de volgende kleuren: A Mood, Bittersweet, Off-Roading, Fool’s Gold en Venom. De vijfde en laatste rij swatches bevat de volgende kleuren: Ammmmo, Grass, Ain’t, Greener en Chem Trail.

Wauwww! De swatches zien er weer echt super goed uit. Een aantal kleuren springen er voor mij echt en de gehele onderste rij maakt mij echt blij!

 

 

Make-up looks

Voor mijn eerste make-up look heb ik eigenlijk alleen de matte kleur Ain’t uit de onderste rij gebruikt. Deze is heerlijk fris groen en paste perfect bij mijn mini fake limes. De pigmentatie was echt geweldig en door deze look vind ik de kleur alleen nog maar beter/mooier geworden.

 

feet on the groundfeet on the ground feet on the groundfeet on the ground

 

De tweede look zag ik in een shimmer variant voorbij komen op de Instagram van Made by Mitchell, ik heb besloten om er een matte variant van te maken. Ik heb hiervoor de volgende kleuren gebruikt: Ammmmo (matte), R-Kid (matte), Venom (matte), Mama’s Garden (matte) en Chewlip (matte). Ik ben wel tevreden met hoe de cut crease best scherp gelukt is. Daarin zie ik de afgelopen tijd zeker verbetering sinds ik het vaker oefen. De Uit deze look is het de gele en groene kleur welke ik nog wel eens apart wil gaan gebruiken en vooral de gele kleur is echt bizar gewoon!

 

 

Wat vind jij van het feet on the ground palette?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.