Op het eerste blik zie ik mijzelf niet als een Fashion blogger. Wel blog ik ook over lifestyle waar zo nu en dan een leuke outfit blog ook wel eens in thuis hoort. Na mijn zwangerschap kan ik overigens wel weer wat leuke nieuwe kleding uitproberen. Dus toen ik een aanbod van FemmeLuxe kreeg voor een samenwerking voor 4 leuke kledingstukken kon ik dit niet links laten liggen. Lees je mee?

 

Femmeluxe Jeans

Ik wilde wel echt graag een ripped mom jeans hebben dus ik koos de Mid Wash Distressed Ripped Mom Jeans uit in een maat 14. Normaal gesproken zou deze maat mij meer dan ruim en goed moeten zitten maar ik kreeg deze broek helaas niet over mijn bovenbenen uit. Natuurlijk is het mijn eerste keer dat ik bij Femmeluxe bestel en zijn de buitenlandse maten nog iets wennen voor mij. Mocht je dus gaan bestellen houd dan rekening met een maatje groter.

De jeans zelf ziet er verder wel echt super mooi uit, ik had deze zeker willen dragen met leuke sneakers of kleine pumps eronder. De kleur ziet er mooi uit en de stof voelt ook erg fijn. Bekijk hier de gehele collectie Jeans.

 

Femmeluxe

 

Broek

Ik draag zelf enorm veel high waist broeken omdat ik dit ook mooi bij mijn curves vind passen. Ik koos daarom ook een high waist broek uit, de Houndstooth Paper Bag Slim Fit Trousers. Ook deze nam ik in een maat 14, dezelfde maat uit de jeans hierboven. Ik pas deze broek wel redelijk al zit die nog iets strak. Maar het valt zeker niet als een high waist broek bij mij.

De broek ziet er mooi uit, een soort zwart/wit geblokt. De stof voelt erg fijn en zacht aan het leek even een stretchy stof te zijn maar het valt iets strakker uit. Ik denk als ik 5 kilo nog zou afvallen dat de broek perfect valt. Maar high waist zal ik de broek helaas nooit krijgen bij mij.

Bekijk hier de gehele collectie Trousers.

 

Femmeluxe

 

Bodysuit

Ik koos de Black cross satin florac lace bodysuit in een maat L. Dit was de grootste maat van de bodysuit en als ik de modellen ook zo zie op de foto’s met ook allemaal grote borsten had ik ook wel verwacht dat die van mij er ook in zouden passen. Ik heb zelf een cup F en helaas zijn de cups van de bodysuit iets te krap voor mijn borsten. Wel is het leuk om te dragen met een BH eronder of eigenlijk gewoon voor thuis 😉 ha ha!

De black lace bodysuit ziet er wel erg mooi uit en ook zeker kwalitatief met de prijsverhouding erg mooi. Het zou zo een bodysuit van de Hunkemoller kunnen zijn. De afwerking is erg mooi, de stof en diepzwarte kleur is erg mooi. Het is gemakkelijk om aan te doen en voelt ook gewoon fijn aan.

Bekijk hier de gehele collectie Black Lace Bodysuits.

 

Femmeluxe

 

Dress

Ik koos een leuk jurkje uit (grey high neck bodycon jumper dress maat M/L) er stond al bij dat het jurkje mini zou zijn. Bij mij valt het jurkje wel heel erg mini (lees net niet over de billen). Ik wilde het jurkje eerst gaan fotograferen met mijn overknee black boots, maar nu ga ik het jurkje meer als oversized trui gebruiken. De kleur is wel erg mooi zachtgrijs. De stof is ook erg fijn, en voelt echt goed aan. Het is een soort stretchy stof, dus hier zou ik misschien ook gemakkelijk een S/M van gehad kunnen hebben. Bij mijn armen, borsten en buik heb ik zeker nog wat stof over. Het kolletje vind ik ook super leuk deze kun je lang uitlaten maar ook een beetje oprollen zoals op de flatlay foto.

Bekijk hier de gehele collectie Corset Dresses.

 

FemmeluxeFemmeluxe 

 

In mijn review zie je ook terug dat ik fashion blogs niet gewend ben. Toch heb ik mezelf out of my comfort zone gehaald omdat ik na mijn zwangerschap toch graag nog wat kilo’s kwijt zou liever. Maar het liefst nog een-twee kledingmaten minder. Ik hoop toch dat deze blog jullie ook bevallen is en vaker terug willen gaan zien op Beautyandlifebycecilia.nl

 

Lotte van Beautifuldisasternl heeft ook 4 kledingstukken ontvangen waaronder hetzelfde jurkje. Kijk ook zeker even naar haar leuke review over FemmeLuxe.

 

Welk kledingstuk vind jij het leukst?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

3 Reacties

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: