Beauty,  Lifestyle,  Make-up,  Mama to be,  Shoppen

Fenty highlighter how many carats?

Ik had eigenlijk nog nooits iets van het merk Fenty geprobeerd. Dit is het make-up merk van de zangeres Rihanna. Toen ik met Black Friday in Duitsland was en de Sephora 20% korting had probeerde ik deze highlighter te bemachtigen. In de grote Sephora werd deze net voor mijn neus weggekaapt door iemand die de laatste twee meenam. In de kleine Sephora waren er gelukkig nog genoeg! Kijk snel mee naar deze beauty!

 

Fenty highlighter

Allereerst de fenty highlighter verpakking krijgt van mij echt pluspunten het karton waarin de highlighter verpakt zit is prachtig maar de case met de highlighter erin is helemaal geweldig. Het glittert en glimt je tegemoet en bevat ook een fijne spiegel. Hoe mooi de verpakking daadwerkelijk is vond ik wat moeilijk vastleggen omdat het overal heen schittert.

 

fenty fenty fenty

 

Swatches

De eerste foto is gemaakt zonder flitser en de tweede foto is gemaakt met fliter. Ik ben echt super blij met de highlighter, met een lichte swatch heb je echt al een waanzinnig mooi effect, de highlighter blijft mooi zitten en is naast je gezicht ook op je lichaam te gebruiken. Ik ben nu momenteel nog bezig om mijn Revolution highlighter volledig op te maken (ik heb al een onwijs grote pan). Maar ook deze zal veel gebruikt worden!

 

 

Make-up look

Het effect van de highlighter is echt waanzinnig mooi en ik dacht eerst dat het too much zou zijn op gezicht maar het geeft juist een prachtig effect wat je eventueel ook mooi kan opbouwen mocht je nog meer willen glowen!

Ik heb de Fenty highlighter met 20% korting gekocht en betaalde nog €29,20. Dit is momenteel denk ik wel de duurste highlighter die ik heb maar omdat je zo weinig nodig heb doe je er wel onwijs lang mee. Ik kan deze highlighter dus ook zeker aanraden.

 

Heb jij iets van Fenty?

 

3 reacties

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: