Festive Edit Lookfantastic beautybox

Een nieuwe maand een nieuwe Lookfantastic beautybox. Het thema van de maand December 2022 is Festive Edit en deze kwam geleverd in een super mooie velvet make-up bag. Kom je gezellig meelezen?

 

Lookfantastic beautybox December 2022 – Festive Edit

Het thema Festive Edit past perfect bij de feestelijke December maand en de make-up bag waarin de beautybox deze maand geleverd wordt maakt dat thema helemaal af! Maar uiteraard is de inhoud ook erg belangrijk. De beautybox bevat deze maand maar liefst 6 producten welke ik hieronder een voor een ga laten zien…

 

Festive Edit

 

By Terry – CC serum shade 4

Het merk By Terry kon ik nog niet en een CC serum leek mij wel erg interessant. Maar helaas is deze kleur echt veeels te donker voor mij! Mocht de kleur mij wel passend geweest zijn had ik het ook onwijs jammer gevonden dat deze verpakking maar 7 ml bevat en het voor mij meer een soort gratis tester is wat je bij de Douglas of ICI Paris XL ook wel kunt halen.

 

 

Christophe Robin – Cleansing purifying scrub

Gelukkig is het tweede product dan wel weer erg leuk namelijk een cleansing purifying scrub en niet waar je voor verwacht het is namelijk voor je scalp (hoofdhuid). Hier ben ik door mijn psoriasis wel erg benieuwd naar en ga ik zeker de komende tijd uitproberen. De losse verkoopwaarde van een 250 ml verpakking ligt bij €30,95 wat ook nog een prima prijs is mocht het product bevallen.

 

Festive Edit

 

First Aid Beauty – Ultra Repair Cream

Een handcrème is in deze koudere periode zeker wel welkom en deze handcrème bevat onder andere shea butter, eucalyptus, oatmeal en ceramides wat allemaal voor heerlijke gehydrateerde handen zorgt. De verpakking van net geen 30 gram past ook nog eens gemakkelijk in de handtas! Een fullsize verpakking van net geen 60 gram kost €18,95.

 

 

Neutrogena – Hand Cream

Het merk Neutrogena vind ik dan wel weer een merk wat mij erg aanspreekt. Ik heb hier namelijk vorige maand twee crèmes zelf van gekocht Maar ik vind het wat onnodig dat er twee verschillende soorten handcrème in dezelfde maandbox zitten. Van de twee handcrèmes is dit wel de eerste die ik ga openen!

 

Festive Edit

 

Medik8 – Micellar Mousse

Een heerlijke cleansing mousse kan ik wel weer gebruiken omdat mijn mousse van Glossybox bijna op is. Ik gebruik dit altijd graag in mijn skincare routine wanneer ik mijn make-up verwijder. Deze van Medik8 ken ik nog niet en probeer ik wel erg graag uit! Deze verpakking bevat 40 ml en een fullsize verpakking van 150 ml kost €26,35.

 

Festive Edit

 

3INA – 24H eyeliner pen

Het merk 3INA heb ik weleens eerder gezien maar ik weet niet meer precies wat. Mijn huidige eyeliner begint al wat minder te worden dus een nieuwe is eerdaags zeker wel welkom. De eyeliner kost ca €14,- en voor die prijs verwacht ik ook wel echt een goede eyeliner pen!

 

Festive Edit

 

Naar welk product uit de Festive Edit Lookfantastic beautybox ben jij het meest benieuwd?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.