Volgens mij was mijn allereerste oogschaduw palette ooit een Morphe palette. Het merk ben ik in de afgelopen jaren een beetje uit het oog verloren maar sinds de samenwerking met Jeffree Star heb ik daarnaast al weer drie andere Morphe palettes gekocht.

 

Fierce by nature 53O3 palette

Het fierce by nature palette bevat 35 verschillende kleuren met een matte, shimmer afwerking en een in het midden is meer een loose glitter. De kleuren wisselen van bruin tinten, roze tinten naar felgekleurde tinten als roze, groen en oranje. Ik vind de oogschaduw van Morphe altijd mooi in pigmentatie soms wel wat poederig maar als je de kwast goed aftikt heeft het weinig fall-out. Het palette ziet er qua design weer super uit de binnenkant bevat een gedrukte doorzichtige folie met alle namen van de oogschaduw kleuren. Dit vind ik persoonlijk wel erg prettig om te vertellen welke kleuren ik heb gebruikt.

 

fierce by naturefierce by nature fierce by naturefierce by nature

 

Swatches

De eerste rij swatches bevat de kleuren Trance, Consume, Frenzy, Power Play, Savage, The OG en Disrupt. De tweede rij bevat de kleuren: Temptin, Flame Game, Ferocious, Come Alive, Major Hottie, Stun Wild en Embers. De derde rij bevat de kleuren: New Flame, Ball of Fire, Red Alert, Make Belive, Unstoppable, Explode en Hot Contents. De vierde rij bevat de kleuren: Domination, Full Blast, Ignition, Mesmerize, Inferno, In Command en Hypnotic. De vijfde en laatste rij swatches bevat de kleuren: Stamina, Warning label, Combust, Outta Control, Smolder, Jolt en Smoked Out.

 

fierce by naturefierce by nature fierce by naturefierce by nature fierce by nature

 

Make-up look I

Voor de eerste look heb ik de kleuren Domination, Stamina, Ferocious en Make Believe gebruikt.

 

 

Make-up look II

Met zo een felle roze kleur in het palette moet je natuurlijk wel een echte PINK look maken. Ik heb de kleuren Red Alert, Unstoppable en Trance gebruikt.

 

 

Het fierce by nature palette is te koop bij The make up spot voor €27,- of bij Morphe zelf. Gebruik code JSTAR voor extra korting.

 

Heb jij ook een palette van Morphe? Zoja welke?

5 Reacties

  1. Prachtige kleuren! Ik heb 35O, een collab met Kathleenlights en t palette met jeffree. Vind t altijd wel fijne paletten van morphe

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: