Met het merk Figs & Rouge was ik zelf ook nog niet bekend. Maar de afgelopen periode dat ik de Glossybox ontvang heb ik toch al twee producten van het merk erin gekregen. Toch eens tijd voor een review dus. Kom je gezellig meelezen?

 

Fix & Rouge -Wonder love charm

Het eerste product wat ik van Figs & Rouge gekregen heb is het Wonder love charm glow elixer. Het product zorgt onder andere voor een hydratatie door de toegevoegde Hyaluronic Acid & Vitamine A, Vitamine C en Vitamine E. Het zorgt er daarnaast ook voor dat de huid verzacht wordt door het rozen water en multi-hued mineralen. Maar misschien wel het belangrijkste het zorgt voor een mooie natural glow! En dat willen we allemaal wel toch?

Hoe gebruik je de Figs & Rouge glow elixer? Je kunt het product gebruiken als primer door 3 tot 6 druppels aan te brengen op de huid. Je kunt de glow elixer ook gebruiken voor wat extra glow door 2 druppels op de jukbeenderen aan te brengen. Mijn persoonlijke voorkeur gaat uit naar ca 6 druppels te mengen met een Essence primer en deze aan te brengen voordat ik mijn make-up aanbreng. Het fijne aan dit product is dat het snel intrekt, geen plakkerig gevoel geeft en er ook nog eens mooi uitziet.

 

Figs & Rouge Figs & RougeFigs & Rouge

 

Figs & Rouge – Pore primer

Het tweede Figs & Rouge product welke ik vanuit een Glossybox ontvangen heb is de Figs & Rouge HD + Matte Veil primer. De primer zorgt ervoor dat poriën verminderd worden en de combinatie formule zorgt ervoor dat onzuiverheden verminderd/voorkomen worden. Je gebruikt de primer op een gereinigde huid en bij veel onzuiverheden kun je het ook als serum op de T-zone aanbrengen. Ik vind het product eigenlijk prima werken als primer, of het bovenstaande echt nakomt kan ik dan weer niet bevestigen omdat ik zelf echt bijna nooit onzuiverheden heb. Wel kan ik zeggen dat het als primer goed zijn werk doet, snel intrekt en niet plakt.

 

Figs & RougeFigs & Rouge

 

Ben jij al bekend met het merk Figs & Rouge?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: