Beauty,  Fashion,  Lifestyle,  Make-up,  Mama to be,  Shoppen

Finaste sieraden met en zonder gravering

Voor een leuke samenwerking mocht ik bij Finaste 3 sieraden uitzoeken. Na een kleine glimp op de website was ik al vrijwel snel zeker dat ik voor de roos wilde gaan. Voor bij de ketting heb ik een kleine toevoeging laten plaatsen namelijk een gravering met de naam van mijn dochter Isabelle. Benieuwd naar de sieraden? Lees dan mee verder…

 

Finaste oorbellen

Op de website van Finaste zijn een hoop mooie sieraden te vinden in eigenlijk elke prijsklasse. Ik persoonlijk ga altijd direct naar de zilveren sieraden omdat ik (bijna) nooit gouden sieraden draag. Mijn oog viel daar al snel op de sieraden met een gegraveerde roos erin. Naast de oorbellen zag ik al snel dat er ook kettingen en armbanden van waren en dus was mijn keuze al helemaal snel gemaakt.

De oorbellen zijn ca 2 cm lang en van Nikkelvrij & Stainless steel gemaakt. Het setje kost €14,95 en is zowel in zilver als in goud verkrijgbaar.

 

Finaste Finaste

 

Finaste armband

Meestal koop ik niet perse bijpassende sieraden maar deze roos trok mij zo aan dat ik graag een compleet setje ervan wilde hebben. Het bedelarmbandje heeft een omtrek van tussen de 14 en 19 cm. Bij mij hou ik nog ruim voldoende over dus dat is draagbaar voor iedereen. Het bedeltje met de gegraveerde roos erop is ca 2 cm lang en het hele bedelarmbandje is Nikkelvrij en gemaakt van stainless steel. En ook hier is de keuze voor een zilveren of gouden bedelarmband. Hoe ik de armband heb uitgekozen kost deze €14,95 maar je kunt op de armband ook nog een extra personalisatie toevoegen zoals een naam of letter. In dat geval kost het armbandje €34,90. Benieuwd hoe dit eruit ziet? Bij mijn ketting heb ik deze optie gekozen.

 

Finaste Finaste

 

Finaste ketting

Ik heb voor als laatste de Finaste ketting met roos en gravering bewaard en deze heeft in de korte tijd al echt een mooi plekje in mijn hart gekregen. Bij de ketting kon je voor zowel een losse roos gaan van €19,90 of je kan een op een bedel eraan toe laten voegen waardoor de gehele ketting op €34,95 uitkomt. Ik koos ervoor om de naam van Isabelle (mijn dochter) geheel toe te laten voegen aan de ketting. Deze wordt gegraveerd op een extra hexagon bedeltje. Deze optie kost €34,90 of bij een gravering aan beide kanten €39,90.

De ketting is verstelbaar tussen de 46 en 51 cm en gemaakt van stainless steel. De ketting is ook nikkelvrij en kan dus niet verkleuren! Ook de ketting is zowel in het zilver als in het goud verkrijgbaar. Inmiddels draag ik mijn ketting bijna elke dag en ook Isabelle vind het prachtig om naar te kijken. Mocht je dus op zoek zijn naar iets persoonlijks? Dan is dit wat mij betreft een echte aanrader.

 

FinasteFinaste

Wat is jouw lievelingssierraad?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

3 reacties

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: