Een tijdje geleden ontving ik mijn allereerste PR pakketje van PIXI by Petra, ik geloof dat ik er de hele dag naar gekeken heb omdat ik al verliefd was op de verpakking zelf. Het is voor mij de allereerste keer dat ik gebruik maak van make-up producten van dit merk. Dus dit is echt een first impressions blog.

 

pixi pixi pixi

 

Box met make-up kwasten

In het Pixi doosje zaten drie kwasten van Pixi welke je kunt gebruiken om de oogschaduw mee aan te brengen.

 

pixi pixi

 

Oogschaduw palette reflex light

Het eerste oogschaduw palette is de reflex light. De kleuren in het palette zijn vrij neutraal en het palette is dus ideaal om gewoon dagelijks te gebruiken. Het palette begint met een vrij lichte crème kleur en eindigt met een donkere cacao kleur. Het swatchen van het palette ging erg fijn, de pigmentatie van de oogschaduw is erg goed en diep. Verder had ik geen last van korrels of fall-out tijdens het aanbrengen. Het palette bevat de volgende kleuren:

 • Vanilla Glitz
 • Nude Lustre
 • Gold Foil
 • Pink Lustre
 • Vintage Gold
 • Brilliant Bronze
 • 3D Peach
 • Auburn Blaze
 • Copper Penny
 • Antique Bronze
 • Chestnut Glimmer
 • Cocoa Glaze

 

pixi pixi

 

Swatches Reflex light

 

 

Oogschaduw palette Natural beauty

Het tweede oogschaduw palette is de natural beauty. Ook deze kleuren zijn vrij neutraal en voor het dagelijks gebruik. Ik vind de oud roze tinten die erin zitten erg mooi om te combineren met de bruin tinten in het palette. Ook met dit palette was ik erg tevreden over het swatchen. De kleuren hebben een erg goede en diepe pigmentatie, en ik had geen last van korrels of fall-out. Eigenlijk werd ik tijdens het swatchen al steeds enthousiaster om met deze palettes een ooglook te gaan maken. Het palette bevat de volgende kleuren:

 • Sheer Sand
 • Metal Mauve
 • Petal
 • Antique Rose
 • Rose Clay
 • Metallic Rose
 • Deep Taupe
 • Foiled Bronze
 • Soft Brown
 • Chocolate Brown
 • Cocoa Shimmer
 • Bronze Glam

 

pixi pixi

 

Swatches van Natural beauty

 

 

Welke van deze palettes zou jouw favoriet zijn? De reflex light of de natural beauty?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

8 Reacties

 1. Ik vind ze allebei mooi, haha mag dat ook! Echt helemaal mijn kleuren zijn dit. Ik ken Pixi helemaal niet, aar ga toch eens opletten!

 2. Wat een leuke kleuren! Passen wel bij mijn voorkeuren. Ik heb nog niet eerder van het merk gehoord! Altijd leuk om iets nieuws te ontdekken.

 3. Wauw wat mooi! Ik begin steeds meer producten van Pixi te ontdekken en te proberen, wat een tof merk <3

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: