Een primer en een fixing spray gebruik in standaard in elke make-up look. Of dit nou dagelijks is of een extremere make-up look voor op instagram. Ik was erg benieuwd naar deze nieuwe Fix & Glow primer en fixing spray. Benieuwd of de producten bevallen zijn. Lees dan mee verder…

 

Fix & Glow primer

Ik gebruik altijd een primer voordat ik mijn make-up ga aanbrengen. Het zorgt er namelijk voor dat de huid voorbereidt word op de make-up en ook de houdbaarheid van de make-up verlengd. Er zijn veel verschillende soorten primers verkrijgbaar welke ook allemaal nog hun eigen extra effecten hebben. Deze primer zorgt er bijvoorbeeld voor dat het je huid een zachte glow geeft door de verhelderende pigmenten. Ik breng een primer altijd aan over mijn gehele gezicht maar je kunt het ook op de gewenste plekken alleen aanbrengen. Bij de primer kun je al mooi effect zien door de kleine hoeveelheid die ik op mijn hand heb aangebracht. Het geeft een mooie natuurlijke subtiele glow aan de huid. De Fix & Glow primer is Cruelty free en kost €9,95 bij oa de Boozyshop.

 

Fix & GlowFix & Glow Fix & Glow

 

Fix & Glow fixing spray

Naast de Fix & Glow primer was ik ook erg benieuwd naar de Revolution Fix & Glow fixing spray. Ook dit is een product wat ik altijd gebruik maar dan altijd achteraf de make-up. De primer zorgt ervoor dat de make-up langer tot de gehele dag mooi blijft zitten. Doordat deze primer ook nog eens kleine shimmers bevat heeft de primer ook een verhelderend effect. Een fixing spray gebruik je op ca 30 cm afstand en spray je een aantal keer over het gehele gezicht heen. De spray bevat 100 ml en kost €9.95 bij onder andere de Boozyshop. Ook bij de fixing spray zie je een lichte maar natuurlijke glow finish op de hand na het aanbrengen.

Wat ik ook altijd doe is een highlighter aanbrengen na de fixing spray (niet vooraf), zo heeft de highlighter een nog beter effect!

 

Fix & Glow

 

Wat is jouw favoriete primer & fixing spray?

1 Reactie

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: