Floral Romance eyeshadow palette Max & More

Het vorige grote palette van Max & More was nog niet zo heel lang geleden. Het eerste grote palette Bloom was een onwijs grote hype en het tweede palette Sunrise was ook een redelijke hit. Hopelijk bevalt het derde palette de Floral romance ook. Kom je mee verder lezen?

 

Max & More floral romance oogschaduw palette

Het Floral romance palette is van het budget merk Max & More. Dit merk vind je in de schappen van de Action en voor zo een groot palette al dit betaal je maar €4,- a €5,- (afhankelijk van het land waar de Action zit). Het palette bevat 21 pan oogschaduw met een ruime variatie aan mattes en shimmers. Op het eerste oog doet het palette echt zijn naam eer, ik vind het palette ideaal voor mooie natuurlijke romantische make up looks. Het palette is ook ideaal voor mooie neutrale herfst make up looks. Ik vind het palette in ieder geval erg mooi eruit zien en hoop dat de kwaliteit ook goed is.

 

Floral romance Floral romanceFloral romance

 

Swatches

De eerste rij swatches bevat de volgende kleuren: Poet, Floral, Sweet, Peony, Rose, Joy en Create. De tweede rij swatches bevat de volgende kleuren: Petals, Elegance, Bliss, Grand, Dreamer, Romance en Loyal. De derde en laatste rij swatches bevat de volgende kleuren: Date time, Wise, Love birds, Leaf, Soulmate, Memories en Sensation. Ik ben eigenlijk beest wel tevreden over de swatches zowel de mattes als de shimmers. Zo in het overzicht zie ik het vooral voor me om mooie zachte romantische herfst looks hiermee te gaan maken.

 

 

Make up look

Ik wist niet helemaal welke kant ik op wilde met mijn eerste look. Maar ik wilde wel eens iets anders proberen dan ik normaal maak en daarom probeerde ik een beetje een ronde vorm te maken (wat veel al standaard doen). Ik ben begonnen met de kleur Dreamer (matte) en heb deze geblend met de kleur Love Birds (matte). Hierna heb ik een soort cut crease gemaakt en de kleur Sensation (shimmer) aangebracht. Deze was iets rommelig en had best wel wat fall out, maar de pigmentatie was wel oke. Ik probeerde nog een lijntje te trekken met de kleur Romance (shimmer) maar deze zag je helaas amper. Al met al is het palette best wel redelijk voor deze prijs, al moet je bij de shimmers wel wat rekening houden met de fall out.

 

Floral romanceFloral romance

 

Wat vind jij van het nieuwe floral romance palette?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.