Beauty,  Gezondheid,  Hair,  Shoppen,  Skincare

Floxia haar serum tegen haar uitval

Een van de laatste merken waar ik kennis mee heb gemaakt tijdens het Cosmo hairstyling – Nice to meet you event is Floxia. In mijn vorige blogs kun je ook teruglezen over Zoya the big10 free en Divine sensation

 

Het merk Floxia

Het merk Floxia is door Patrick Bugault in 2001 opgericht, en is een echt familiebedrijf. Floxia is gespecialiseerd in dermo-cosmetiche producten. Door hun jarenlange ervaring en continue streven naar een hoge kwaliteit van de producten is Floxia inmiddels een wereldwijd product.

De visie van Floxia is om met ingredienten van de hoogste kwaliteit te werken voor een behoudt en herstel van de perfecte huid voor iedereen.

 

floxia haar serum

 

Floxia – Haar serum

Tijdens de presentatie kon je ook aangeven of je zelf ”klachten” heb of iets wilde uitproberen. Ik had hierbij aangegeven dat ik al een tijdje wat last heb van psoriasis maar voornamelijk de jeuk ook ervan. Door de medicijnen, voornamelijk corticosteroïden die ik ervoor gekregen heb is mijn haar ook dunner geworden en heb ik steeds meer last van haaruitval. Hierop heb ik van Floxia een pakketje thuisgestuurd gekregen met daarin dit haar serum.

 

floxia haar serum

 

Hoe gebruik je het haar serum:

Op het flesje kun je de applicator bevestigen, hierna spray je tweemaal op de plek(ken) van de klachten en dit herhaal je twee keer per dag (‘s ochtends en ‘s avonds).  Na het insprayen masseer je het product zachtjes in. Het beste effect van het serum is na een gebruik van minimaal 3 maanden.

 

floxia haar serum

 

Effect van het serum

Ik heb het serum inmiddels 3+ maanden gebruikt, en het flesje is nu inmiddels ook op. Voor mijn psoriasis klachten heeft het geen effect gehad, maar dat had ik ook niet verwacht omdat het meer voor haar uitval is. Ik moet wel eerlijk zeggen dat het haarverlies duidelijk verminderd is, maar het is nog niet helemaal verdwenen. Voornamelijk met het haar kammen heb ik nog een behoorlijke dos uitval maar het uitval gedurende de dag (met door het haar gaan en tijdens het douchen bijv) is wel dergelijk verminderd. Het serum is te koop voor ca €35,00 bij Floxia zelf.

 

Ben jij al bekend met het merk Floxia?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

12 reacties

 • Billions of Lives

  Ik kende het nog niet, maar ik vind hem er echt super luxe uitzien! Ik ben dol op het uitproberen van de beste producten voor mijn haar en ik heb ook af en toe last van haaruitval, maar echt té veel. Er ontstaan dunnere plekken op mijn hoofd, dus deze ga ik onthouden, thanks!

 • Lodi

  Wat fijn dat het haaruitval minder is. Hier veel vastgehad van haaruitval toen het warm was, nu heb ik een dikke bos dus merk ik e niets van. Maar goed om te weten dat er serum is.

 • mamaisthuis

  Ik ken het niet maar ben wel benieuwd naar jouw ervaring? Ik heb namelijk ook af en toe last van uitval en sowieso een stuk minder dik haar na de bevallingen.

 • tamaraegger

  Mijn ervaring staat natuurlijk in de blog haha. Ik heb wel vermindering gemerkt maar alleen met douchen en door mijn haar gaan. Met kammen nog steeds een behoorlijke dos erin

 • tamaraegger

  Ik ga er vanuit dat het haaruitval verminderd is door de Floxia omdat ik al een x jaar last heb van haaruitval en na langdurig gebruik hiervan pas verminderd is

 • Nicole Orriëns

  Nee nog niet. Heb je nou het idee dat het heeft geholpen tegen je haaruitval, of is de uitval vanzelf al minder geworden?

Leave a reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: