Een paar weken terug vierde mijn ouders hun 32 jarige huwelijk tijdens een high tea in Hillegom. Ik had toen het idee om nog naar de Keukenhof te gaan om wat mooie foto’s te maken voor mijn instagram tulpenthema van de maand mei.

 

Tulpen shoot

De keukenhof hebben wij overgeslagen omdat wij bij het wegrijden onwijs mooie tulpenvelden tegenkwamen in Hillegom. Dus hier heb mijn lieve man even wat foto’s voor mij gemaakt. Hij voelde zich net een fotograaf maar moest voor de instellingen toch nog even terug naar mij komen. Na wat mooie foto’s in een rood en geel tulpenveld zijn wij naar huis gegaan omdat het begon te regenen.  Bijna terug thuis in Alkmaar zagen wij langs de weg nog een onwijs mooi roze tulpenveld en als iets roze is wil ik daar natuurlijk ook heen! Helaas waren deze tulpen al gekopt dus niet meer vol genoeg om mooie foto’s in te maken. Wel heb ik nog wat foto’s in het rode veld ernaast kunnen maken, welke ik via een bewerking oranje heb gemaakt.

 

tulpen tulpen

 

Touch-up door Cosmo Hairstyling IJmuiden

Ik had toevallig deze dag ook mijn haar laten doen door Cosmo IJmuiden, hier heb ik ook een mooi infinity haarstuk uitgekozen. Daarom heb ik er voor deze shoot ook voor gekozen om mij voornamelijk te richten op mijn haar, maar ook omdat ik deze pose’s mij gewoon aanspreken. Het is net even wat anders dan dat iedereen al shoot in een tulpenveld.

 

tulpen  

 

Thema’s op mijn instagram feed

Inmiddels heb ik de foto’s ook al op Instagram in mijn nieuwe feed gedeeld. Maar ik heb besloten om deze blog ervan te maken omdat natuurlijk niet al mijn lezers mij volgen op instagram. Ik ben erg benieuwd wat jullie van deze foto’s en van deze stijl vinden. Vanaf nu wil ik wil nu elke maand een shoot doen welke mijn flatlay thema foto’s ondersteund. Ik kan in ieder geval al verklappen dat ik op vakantie ga naar Oostenrijk en Italie, dus misschien kunnen jullie mijn volgende thema’s al raden.

 

Hebben jullie weleens een fotoshoot voor instagram gedaan of professionele foto’s laten maken? 

Ik heb weleens een serie foto’s laten maken door Roxanne Letterie toen ik mijn fromcouchgirltofitnessgirl blog begon.

16 Reacties

  1. Nu ik deze foto’s een tijdje later terug zie vind ik ze weer echt prachtig!

  2. Wauw wat een mooie foto’s! Je hebt er ook de perfecte jurk bij aan vind ik!

  3. Wat een prachtige foto’s, ik word altijd heel blij van bloemen. Wat een kleuren!

  4. Prachtige foto’s zijn het geworden zeg. Het viel me inderdaad op, op je instafeed. En ik denk dat dit echt een verrijking is voor je content. Ga zo door lieverd!

  5. Wat gaaf zeg! Jammer genoeg hebben we hier nog geen tulpen velden gevonden.

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: