Mijn tweede throwback op zaterdag post is over mijn fotoshoot (s) als ”model”. Vroeger heb ik mij ooit eens aangemeld om in de van/voor categorie van de Panorama als model te staan. Vanuit deze foto heb ik regelmatig wat werk als model gedaan, voornamelijk als hobby model en niet zoals de goedbetaalde Doutzen model (I wish). In deze blog vertel ik over de fotoshoot die ik met Roxanne Letterie gedaan heb voor onder andere mijn eigen webs

 

Momenteel staat mijn modellenwerk op een laag pitje, waar ik vroeger elk weekend wel een fotoshoot had, shoot ik nu nog eens in de maand/twee maanden. Niet omdat ik het niet meer leuk vindt, maar het aanbod van modellen op facebook wordt ook steeds groter. Wanneer er eens een leuke shoot oproep voorbij komt reageren er tientallen modellen op en om het even eerlijk te houden past mijn confectiemaat vaak niet in de gewenste oproep. Naast dat fotografen, selectief zijn voor hun modellen ben ik dat ook in de jaren wat geworden naar fotografen en zoek ik natuurlijk wel werk wat mijn vorige shoots overtreft.

 

Eind april had ik mijn eerste shoot met Roxanne, welke ik heb leren kennen als model toen ik een shootweekend organiseerde naar Doel – België.

Ook Roxanne is naar de andere kant van de camera verhuisd en een fantastische fotografe geworden!! Op deze foto’s was ik erg trots omdat ik nu eindelijk wat mooie beauty foto’s met een lichte fashion tint erin heb.

 

fotoshoot met roxanne letterie

fotoshoot met roxanne letterie

 

Fotograaf Marco Nomikos, welke ook deelnam aan het shootweekend, was ook aanwezig tijdens deze shoot, en heeft uiteindelijk ook nog foto’s gemaakt.

Marco zijn stijl is totaal anders dan die van Roxanne. Hij werkt vaak met thema’s en verhalen en dan vaak met een duister tintje. Ik vind het altijd erg fijn met Marco samen te werken. Ik weet dat er dan ook altijd wel een gave foto uitkomt!

 

fotoshoot met marco nomikos

 

Afgelopen weekend 2 augustus had Roxanne samen met haar visagiste Sanne Visscher een beautydag. Tijdens deze dag is er per model 1 uur de tijd voor visagie en 1 uur de tijd voor shooten.

Omdat ik nog wat leuke foto’s wou hebben voor mijn blog in een wat sportieve stijl, heb ik Roxanne gevraagd of zij nog wat tijd over had deze dag. Uiteindelijk kon ik nog om 11 uur terecht. Dus daar ging ik dan zondag 2 augustus. Met mijn sporttas ben ik naar Rotterdam gereisd en werd vriendelijk ontvangen door de visagiste Sanne. Roxanne was op dat moment al met een ander model aan het shooten. Ik kon gelijk in de visagie en daar eenmaal klaar kon ik gelijk door naar de studio voor de shoot. Roxanne had wat leuke fitness poses voor mij in gedachten. Welke ze ook vrolijk voordeed voordat ik aan het werk werd gezet. Het was bijna een echte workout, maar erg leuk!!

‘S avonds kreeg ik gelijk een bestandje met daarin de selectie welke Roxanne al had gemaakt. Hier heb ik er zelf nog een aantal uit gekozen, en voor de rest laat ik mij verrassen door Roxanne. Wanneer ik de foto’s binnen heb zal ik deze natuurlijk gaan gebruiken voor mijn website! Ben ook weer erg benieuwd naar het uiteindelijke resultaat van deze fotoshoot

Heb jij ook eens interesse om een leuke shoot te doen? Dan heeft Roxanne een leuke aanbieding: voor 85 euro wordt je visagie & haar volledig verzorgd en ontvang je de 4 mooiste foto’s bewerkt/geretoucheerd. Meld je je nu aan via mijn blog dan krijg je een extra bewerkte foto!!

 

Check hier haar facebook pagina en website voor meer info en foto’s

Facebook:

www.facebook.com/roxanneletteriefashionphotographer

Website:

www.roxanneletterie.nl

Vind je mijn throwback blogs nou leuk om te lezen en wil je de eerste ook teruglezen. De blog over mijn eerste ervaring met wimperextensions kun je hier teruglezen.

19 Reacties

 1. Wat een prachtige foto’s ook! Je ziet het wel wakker hoor dat modellen achter de camera kruipen (mijn achternichtje is er een van). Leuk joh dat je modellenwerk doet!

  Ik heb ooit een poging gewaagd als model.. Maar nee niks voor mij.

 2. Wauw zo’n mooie foto’s zeg!! Ik zal je een geheimpje verklappen: toen ik 16 was wou ik ook model worden, helaas stopte ik met groeien en bleef ik hangen op 1,60m 🙁

  X Lazy Bird

 3. Wat een prachtige foto’s!
  Ik ga binnenkort een keer omwisselen ipv. Achter de camera er voor!
  Spannend maar wel leuk

  Liefs maaike

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: