Vorig jaar Oktober heb ik al eens samengewerkt met The Poster Store. Ook dit jaar gingen wij weer een leuke samenwerking aan. Omdat ik vorig jaar voor een fotowand bij de make-up tafel had gekozen, besloot ik om dit keer voor een fotowand in Isabelle haar kamer te gaan. En dit met een aantal posters uit de allernieuwste collectie!! Kom je gezellig meelezen?

 

The Poster Store fotowand

Dit keer besloot ik om voor een fotowand/fotomuur in de kinderkamer te gaan. The Poster Store is een webshop (posterstore.nl) waar je terecht kunt voor een groot assortiment aan posters in allerlei thema’s van scandanavisch design, naast de posters kun je er ook gelijk terecht voor bijpassende fotolijsten in verschillende kleuren om jouw fotowand compleet te maken. Ik heb eerlijk gezegd zelf altijd een beetje inspiratie nodig betreft inrichting. Mocht jij dat nou ook hebben kun je er ook voor kiezen om een samengestelde fotowand/fotomuur  te bestellen. Uiteraard kun je hier altijd nog de maten in aan passen of een poster weglaten of toevoegen. Mocht je gewoon zelf een goede crea bea zijn kun je ook gewoon zelf je inspiratie los laten gaan op alle posters die ze hebben. Je kunt er ook voor kiezen om je posters regelmatig te updaten, er komt namelijk elke dinsdag een nieuwe collectie online!

Voor de fotowand/fotomuur in kinderkamer Isabelle haar slaapkamer heb ik vijf kinderposters uitgekozen. Ik heb de poster van de slapende beer in het grootst genomen 50 x 70. De posters van de slapende eekhoorn en de vuurvlieg bloem poster heb ik beide genomen in de maat 30 x 40. De twee posters van de vissende kikker en de hommel in laarzen poster heb ik beide genomen in de maat 21 x 30. Omdat ik in Isabelle haar slaapkamer veel met hout heeft, besloot ik om dit keer voor de eiken houtframes te gaan welke ook bij The Poster Store verkrijgbaar zijn.

 

Fotowand in kinderkamerFotowand in kinderkamer

 

Fotowand in kinderkamer

In mijn vorige blog kun je al terugzien hoe tevreden ik was over de fotolijsten. Deze had ik de vorige keer ook allemaal mee besteld, maar dan in het zwart. Het gehele pakket kwam ook dit keer weer onwijs goed verpakt aan en over de verpakking van de fotolijsten blijf ik tevreden. Deze is namelijk aan beide kanten van het acrylglas beschermd door een plastic folie. Alles is dus mooi intact aangekomen al zie je gelijk al aan de kwaliteit van de lijsten en posters dat deze onwijs goed is.

Wil jij ook graag wat nieuws of juist eens wat anders in je huis? Wellicht ook zo een leuke fotowand naar jouw smaak ingericht? Met mijn persoonlijke code (geen affiliatie) TAMARA40 krijg je t/m 16 November maar liefst 40 % korting op alle posters (exclusief selection).

 

Fotowand in kinderkamerFotowand in kinderkamer

 

Heb jij ook een fotowand/fotomuur thuis? Zoja, waar?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: