French manicure met de nieuwe Essence nagellak

Ik heb begin dit jaar een hoop nieuwe nagelproducten gekocht van Essence. Ik heb onder ander de nieuwe Pretty Fast 40 second collectie laten zien en de nieuwe Neon pastels. Vandaag laat ik de nieuwe French manicure producten zien. Kom je meelezen?

 

Essence French manicure stencils

Het French manicure stencils bevat 3 verschillende soorten vormen (Classic French, Pointy French en Heart French). Van elke vorm zitten er twee stencils in met totaal 20 vormpjes (60 in totaal). Ik gebruik zelf voornamelijk de Classic French vormen, ik krijg dit echt nog niet voor mekaar zonder stencil haha. Ondanks dat de stencils niet altijd zo goed blijven plakken helpen ze mij wel echt, en ben ik er dus ook blij mee. Bovendien is het enorm goedkoop want een verpakking kost maar €1,45.

 

French manicure French manicure French manicureFrench manicure

 

Essence French Manicure N04 Best FRENCHS Forever

De kleur N04 Best FRENCHS Forever is een vrij doorzichtige lak maar dan met een rose tintje. Het bevat een groot borsteltje waardoor het snel en gemakkelijk is aan te brengen. Bovendien beloofd het ook nog eens in 45 seconden droog te zijn. Deze variant kost €1,75 per stuk wat ik echt een super prijs vind voor dit product.

 

French manicure French manicure

 

Essence French manicure N02 Give Me Tips!

Het kleurtje N02 Give Me Tips! is de witte kleur waarmee je de French Manicure randen maakt. Het fijne aan deze nagellak is dat het een hele kleine fijne applicator bevat waardoor je het randje so secuur mogelijk kan aanbrengen. Deze variant kost €1,65 en ook dit is weer een super prijs voor de kwaliteit van dit product.

 

French manicure French manicure

 

Swatches

Op de swatch foto’s heb ik de Classic French stencils gebruikt en de twee bovenstaande French Manicure nagellakjes. Ik ben zelf erg blij met het resultaat! Ik blijf het altijd een mooi aanzicht vinden (sowieso mooi verzorgde nagels). Het is vrij neutraal maar toch ook aanwezig. Inmiddels gebruik ik de producten regelmatig opnieuw en heb ik eerdaags alweer nieuwe stencils nodig. Meestal blijft deze nagellak bij mij ongeveer 4 a 5 dagen goed zitten voordat ik het opnieuw moet aanbrengen. Eigenlijk is dat nog best netjes voor deze budget producten.

 

French manicure

 

Wat is jouw favoriete nagellak kleur?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.