Frosted Flakes eyeshadow palette Glamlite

Eindelijk was het dan zover! De Frosted Flakes collectie kwam geheel onverwachts toch bij Boozyshop in het assortiment. Zonder twijfel kocht ik eindelijk het oogschaduw palette waar ik al zo lang op wachtte. Kom je gezellig meelezen?

 

Frosted Flakes eyeshadow palette Glamlite

Het Frosted Flakes eyeshadow palette van Glamlite stond dus al voor een langere tijd op mijn wensenlijstje. Helaas is bestellen bij Glamlite altijd erg prijzig de verzendkosten zijn enorm hoog en dan vaak ook nog eens de douane kosten er bovenop. Ik was dan ook erg blij dat Boozyshop deze collectie toch nog in het assortiment kreeg! Het palette bevat 15 pan oogschaduw en kost €42,95 bij Boozyshop.

De verpakking is zoals gewend van Glamlite weer echt enorm origineel! De kartonnen verpakking is net zoals een cornflakes verpakking en het palette zit net zoals cornflakes ook in een goede stevige plastic zak. Het is dus echt al een cadeautje om het palette uit de verpakking te halen! Uiteraard gooi ik deze verpakking ook zeker niet weg en komt deze mooi bij mijn verzameling te staan!

 

Frosted FlakesFrosted FlakesFrosted FlakesFrosted FlakesFrosted Flakes

Swatches

De eerste rij swatches bevat de volgende kleuren: Tony The Tiger, So Tasty, Yumminess!, Tiger Paw en Crunchy. De tweede rij swatches bevat de volgende kleuren: Milk, Sweet Spark, Breakfast Time, Frosted en They’re GR-R-REAT!. De derde en laatste rij swatches bevat de volgende kleuren: Teamwork, Tiger Stripes, Classic, Blue Nose en Go Getter. Zoals gewend van Glamlite zien de swatches er weer echt super uit! De mix van de bovenste nude rij en de twee blauwe rijen is ook echt super gedaan en zijn ook erg mooi met mekaar te combineren.

 

 

Make-up look

Voor mijn eerste make-up look heb ik de volgende kleuren gebruikt. Ik ben begonnen met de kleur Tony The Tiger (matte), deze ben ik gaan blenden met de kleur Crunchy (matte). Vervolgens heb ik eerst de cut crease gemaakt. Deze heb ik opgevuld met de kleuren Go Getter (matte), Classic (matte), Teamwork (matte) en Frosted (shimmer). Last but not least heb ik wat van de kleur Milk (shimmer) onder de wenkbrauwen en in het binnenste van mijn ooghoek aangebracht. Ik ben echt super tevreden met de pigmentatie van het palette. Het is de geweldige en vertrouwde kwaliteit van Glamlite waar ik altijd zo tevreden mee ben. Dit palette is zeker een dikke aanbeveling!!

 

 

Wat vind jij van het Glamlite Frosted Flakes eyeshadow palette?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.