Ik ben steeds meer fan aan het worden van de 9 pan palettes van Colourpop. Een tijdje geleden kocht ik het Elsa en Anna palette van de Frozen II collectie. Ik heb onwijs veel oogschaduw palettes nog klaarliggen voor reviews dus de komende tijd zul je wat meer oogschaduw palette reviews tegenkomen dan gewend. Lees je mee?

 

Frozen II Elsa

Ik kocht twee palettes uit de Colourpop Frozen II collectie. Het Anna en het Elsa palette. Als eerste aan de beurt is het Elsa palette dit palette bevat een aantal koelere kleuren. Op het eerste blik spreken de kleuren Water, Ice Crystals en de loose glitters Flurry mij enorm aan. Het palette bevat een mooie ruime spiegel wat ik persoonlijk altijd wel fijn vind. Ook vind ik het een mooie afwisseling tussen matte kleuren en shimmer kleuren. De loose glitter in het midden maakt het palette helemaal af! Je kunt het palette bij Colourpop zelf bestellen (let wel op eventuele invoerrechten). Helaas is er nog geen winkel in Nederland welke Colourpop verkoopt!

 

Frozen IIFrozen II Frozen IIFrozen II

Swatches

De eerste rij swatches bevat de kleuren Cubble Close, Fire en Northern Lights. De tweede rij swatches bevat de kleuren Gale, Flurry en Water. De derde en laatste rij swatches bevat de kleuren Awakened, Ice Crystals en Spindrift. Eigenlijk is het voornamelijk de derde rij kleuren welke mij enorm aanspreekt en ook onwijs mooi gepigmenteerd is.

 

 

Make-up look

Voor mijn make-up look heb ik de kleuren Water, Ice Crystals, Flurry en Cubble close gebruikt. De blauwe kleur Water was eigenlijk op de ogen veel gemakkelijker en veel mooier gepigmenteerd dan tijdens het swatchen. De kleur Ice Crystals was precies wat ik ervan verwacht had helaas komt het effect op zijn foto’s niet tot recht, want in het echt is het veel mooier! De loose glitters Flurry zijn ook heel mooi en gemakkelijk om mee te werken. Ik ben zeker wel tevreden over het palette en kan niet wachten om er nog meer looks mee te maken. Hou mijn Instagram in de gaten voor meer looks!

 

 

Wat vind jij van de Frozen II make-up look en het Elsa palette?

3 Reacties

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: