Voor velen zal dit onderwerp van de blog een taboe zijn, en laat ik nou precies iemand zijn die taboes graag doorbreekt. Via PR_Essure ontving ik dit pakketje welke een gezellige avond dan ook zeker gegarandeerd is. En wat is nou een mooiere dag om deze blog te posten, dan op Internationale vrouwendag!

 

Fun Factory

Het pakketje bevatte de Volta vibrator, een toybag en een Toy glijmiddel op waterbasis van het merk Fun Factory. Fun Factory is een officiële webwinkel en retailer welke onder andere sextoys verkoopt. Het is van origine een Duits merk welke diverse seksproducten wilde ontwikkelen welke zowel aan de hoge kwaliteitsnormen voldeed als aan een hoge dosis sensualiteit en plezier.

 

fun factory meet the volta

 

Meet the Volta

Vol trots presenteer ik mijn nieuwste nachtkast accessoire, de Volta vibrator. Voor het eerste gebruik moet de Volta opgeladen worden, de laadtijd ligt tussen de 4 a 6 uur. Wat mij gelijk positief opviel was dat de vibrator geen batterijen nodig had, en dat de oplader via een soort Click ‘N charge lader werkt. Twee magneetjes die met elkaar connecten en dan de USB in een oplader stopt. Via diverse lichtjes op de Volta weet je wanneer die 100% geladen is.

 

fun factory meet the volta

 

Verschillende stimulatie niveau’s

De Volta heeft 6 verschillende intensiteit niveau’s waarbij je op elk niveau ook nog eens kan kiezen in 6 verschillende ritme’s. Je kunt eenvoudig van keuze veranderen door op de + of – knop. Wat je dan ook nog eens opvalt is dat daarnaast een FUN knop zit. Mocht je nou een intensiteit en ritme vinden die je goed bevalt, dan kun je deze dus opslaan door 2 seconden de FUN button ingedrukt te houden. (Je weet dat het gelukt is als de + en – knop twee keer knipperen). Mocht je nou toch weer willen afwisselen houdt dan de fun botten weer 6 seconden ingedrukt.

 

 

Lock & Unlock

Deze functie vond ik eigenlijk wel grappig, ik heb ooit weleens een film gezien waarin iemand een trillende vibrator in haar vliegtuigkoffer had doordat die perongeluk aan was gegaan. De Volta kun je dus zowel Locken (op slot zetten) als Unlocken (van het slot afhalen). Je kunt de Volta locken door voor 0,5 seconden de + knop en fun knop ingedrukt te houden. De Volta unlock je weer door voor 0,5 seconden de – knop en fun knop ingedrukt te houden.

 

fun factory meet the volta

 

Toybag

Bij de Volta ontving ik ook nog een toybag. Deze toybag was een anniversary editie door Karim Rashid ontworpen. Hierop staan de klassieke toys van de Fun Factory afgebeeld in alle vrolijke kleuren. De toybag is water-resistent, antimicrobriele, pluisvrij, duurzaam en natuurlijk ondoorzichtig voor discrete opberging. Je kunt de toybag eventueel ook wassen.

 

Toyfluid

In de toybag zat ook nog eens een toyfluid. Deze glijmiddel op waterbasis is speciaal geschikt voor alle speeltjes op siliconen basis. De toyfluid is te koop voor €10,95 voor een tube van 100 ml.

 

fun factory meet the volta

 

Nog even terug naar de Volta

De verpakking is echt waanzinnig, het is echt gewoon een cadeau voor jezelf (of voor jullie natuurlijk). Dus het uitpakken is al het voorplezier.

De Volta via hier te koop voor €99,90. Vind ik het dit waard? Absoluut, De mogelijkheden die deze vibrator heeft, de oplaadfunctie, duurzaamheid en plezier die het geeft is het zeker waard.

 

fun factory meet the volta

 

De lengte van de vibrator is 18,9 cm en de diameter van de vibrator is 4,7 cm

Na het opladen heb je er ca 45 minuten plezier van. Dit is een indicatie op de hoogste stand getimed. Mocht je dus continue de laagste stand gebruiken, heb je er nog langer plezier mee. Een pluspunt is dat de Volta ook nog eens aangeeft dmv een lichtindicatie wanneer er opgeladen moet worden.

 

Vind jij dat praten over sextoys nog steeds een taboe is?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

8 Reacties

  1. Grappig, ik had een tijdje terug een Fun Factory party bij een vriendin thuis. Was soms echt hilarisch, hoewel we absoluut niet preuts zijn, haha.

  2. Je heb ook veel goedkopere maar net zoals met kleding is er verschil in merk en kwaliteit en natuurlijk de functies. Vind deze het geld wel waard.

  3. Ja kan best kloppen op Facebook was er een oproepje voor. Ik vond het ook best wel spannend te plaatsen denk straks leest en reageert er niemand maar gelukkig loopt de blog gewoon goed.

  4. Ik heb ook iemand gezien die bloggers zocht hiervoor. Ik vind het jammer dat het taboe is maar toch durf ik ze zelf niet verbreken.

  5. Ik denk zeker dat het praten maar ook bloggen over dit soort topics nog een taboe is. Jammer, het hoort bij het leven.

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: