Garden Variety palette van Colourpop

Het is deze maand een beetje wikken en wegen met mijn blog en ik heb veel heen en weer geplaatst. Op Instagram loop ik inmiddels ook iets achter. Maar toch blijf ik lekker vrolijk elke dag door bloggen al moet ik ervoor tot ’s nachts zitten. Vandaag het Garden Variety palette van Colourpop. Kom je meelezen?

 

Garden Variety palette Colourpop

Ik twijfelde eigenlijk al een langere tijd over het Garden Variety palette van Colourpop. De palette ziet er namelijk van de buitenkant al super uit, maar ook de binnenkant vond ik weer eens wat anders dan ik al had van Colourpop. Het palette bevat 15 pan oogschaduw met een afwisseling in matte en shimmers. Maar uiteindelijk bevat het voornamelijk meer shimmers. Dit viel toch wel een beetje tegen eigenlijk. De kleuren vind ik wel erg mooi en wat lekkere frisse kleuren bij, dus ik ben verder wel erg benieuwd naar het palette.

 

Garden VarietyGarden VarietyGarden Variety Garden VarietyGarden Variety

 

Swatches

De eerste rij bevat de volgende kleuren: Deserted , Herbivore, Synergy, Wavelength en Prickly Please. De tweede rijs watches bevat de volgende kleuren: Third Eye, Best Buds, Smudge Off, Don’t Leaf en Over the Bloom. De derde en laatste rij swatches bevat de volgende kleuren: Stay Sharp, Succa 4 U, Stuck on You, Clay Day en Root ‘em Up. Ik hang er een beetje tussenin betreft mijn mening over de swatches. Ik vind de swatches zeker niet slecht, maar ik ben er ook niet helemaal weggeblazen van. Wel ben ik erg benieuwd of dit Colourpop palette gaat bevallen of dat ik hem helaas weer weg ga doen.

 

 

Make-up looks

Voor mijn eerste make-up look heb ik de kleuren Root em up (matte), Stay sharp (matte), Best buds (shimmer) en Wavelength (shimmer) gebruikt. Ik wist van te voren niet echt wat ik wilde maken en ben maar gewoon wat kleuren gaan mengen. Uiteindelijk ben ik best tevreden met het resultaat en is het ook zeker wel een look die ik zou dragen.

 

Garden VarietyGarden Variety

 

Vooral met deze tweede make-up look ben ik erg tevreden geworden. Dit is echt iets wat ik zo dagelijks zou dragen! Ik heb hiervoor de kleuren Stuck on you (matte), Smudge off (shimmer), Synergy (shimmer) en Wavelength (shimmer) gebruikt. Deze kleuren blenden als een droom en zijn onwijs goed gepigmenteerd. Alleen al om deze ga ik het palette toch houden, yah!

 

Garden VarietyGarden Variety

 

Wat vind jij van het Garden Variety palette?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.