Een iets andere adventskalender dan de vorige twee. Deze Garnier 12 days of christmask bevat namelijk maar 12 producten in plaats van 24. Ook zitten de producten niet achter deurtjes verstopt maar haal je ze eigenlijk een voor een uit de kartonnen doos. Toch vind ik het een leuke adventskalender, en zeker voor een masker liefhebber als mij. Kom je gezellig meelezen? Let wel op de blog bevat spoilers!

 

Garnier 12 days of christmask

De Garnier 12 days of christmask adventskalender bevat 12 sheetmaskers! Ik ben zelf een groot liefhebber van het gebruik van (sheet)maskers dus dan ik zo een adventskalender als dit zeker leuk om te kopen of te krijgen. Bovendien kost de adventskalender €19,99 wat ca €1,66 per masker is. De maskers zijn dus ook iets goedkoper dan ze allemaal los aan te schaffen. Ik heb de adventskalender bij de DM drogerie gekocht, maar ik zag ook dat deze op Amazon te koop is!

 

Garnier 12 days Garnier 12 days

 

1e dag

Het eerste masker is een Hydra Bomb sheetmasker. Het masker bevat onder andere Hyaluronzuur en granaatappel, het geeft de huid een intensieve vochtigheidsverzorging waarna je huid weer fris en stralend is.

 

Garnier 12 days

 

2e dag

Het tweede masker is een geconcentreerd sheetmasker met een ampullen serum welke onder andere Hyaluronzuur en watermeloen extracten bevat. Mocht je geen zin hebben om 15 tot 20 minuten te zitten is dit masker ook nog eens ideaal want het heeft maar 5 minuten inwerktijd nodig.

 

 

3e dag

Dag 3 bevat weer een Hydra Bomb sheetmasker maar dit keer met hyaluronzuur en groene thee extracten.

 

Garnier 12 days

 

4e dag

Een van mijn favoriete maskers zijn altijd de oogmaskers. Ook deze zijn van de Hydra Bomb lijn en bevat 1 paar oog pads. Ze bevatten onder andere Hyaluronzuur en orangen extracten.

 

 

5e dag

Het vijfde masker is een Nutri bomb masker met onder andere Hyaluronzuur en amandelmelk.

 

Garnier 12 days

 

6e dag

Ik was al benieuwd naar deze sheetmaskers met ampullen serum erin dus super leuk dat daar meerdere van in zitten. Deze variant bevat onder andere Vitamine Cg en ananas extracten.

 

Garnier 12 days

 

7e dag

Dag zeven vind ik dan wel weer een bummer, want ditzelfde masker zat ook al in dag 1.

 

 

8e dag

De achtste dag vind ik dan wel weer leuk dit is namelijk een oogmasker maar dan voor het gehele gebied rondom de ogen. Het masker bevat onder andere Hyaluronzuur en kokoswater.

 

Garnier 12 days

 

9e dag

In dag 9 zit weer een Nutri bomb masker maar dan nu met Hyaluronzuur en kokosmelk.

 

 

10e dag

De laatste drie maskers zijn wel echt een bummer omdat deze al eerder erin zit. Zo zit dit ampullen serum sheetmasker met watermeloen extracten ook al in dag 2.

 

Garnier 12 days

 

11e dag

En zo zit dit Hydra Bomb met groene thee extracten ook al in dag 3.

 

 

12e dag

En zo zit dit ampullen serum masker met ananas extracten ook al in dag 6.

 

Garnier 12 days

 

Wat vind jij van de 12 days of christmask adventskalender?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: