Beauty,  Gezondheid,  Shoppen,  Skincare

Garnier Aqua mask

Van Garnier heb ik in Duitsland 3 nieuwe maskertjes gekocht. De Volcano, Matcha en Aqua. Een tijdje geleden heb ik al over het volcano masker geschreven, deze kun je hier teruglezen. www.beautyandlifebycecilia.nl/garnier-volcano-masker/

 

Het Garnier Aqua masker is een hydraterend masker met granaatappel en glycerine en bevat GEEN parabenen.

Het Garnier masker moet aangebracht worden op een gereinigde en droge huid. Vermijd hierbij je ogen en lippen (zelf vermijd ik ook mijn wenkbrauwen altijd). Het masker heeft 10 minuten inwerktijd nodig waarna je de resten kunt inmasseren totdat het masker volledig is opgenomen, of bij voorkeur de restanten verwijderen met een wattenschijfje.

 

 

garnier aqua masker

 

Ik ben niet helemaal gek van dit masker

Het aanbrengen was wat lastig, het masker heeft een wat vettige structuur, en bleef ook meer op de kwast zitten dan op mijn gezicht. Toch zag ik wel direct het resultaat na het verwijderen van het masker. Mijn gezicht had een frissere uitstraling. Ook heb ik weleens wat donkere kringen onder mijn ogen, vooral nu omdat ik al 4 dagen met de griep thuiszit. Deze waren na het gebruik van dit masker ook minder zichtbaar. Of ik het masker opnieuw zou proberen twijfel ik nog over omdat het resultaat wel goed was.

 

Het masker is te koop voor +/- €1,79 in Nederland

Mocht je nou vaak in Duitsland komen zoals mij, is het masker daar te koop voor €0,75

 

Heb jij dit masker al eens geprobeerd?

logo1

Ik zou het leuk vinden als je een reactie op mijn blog achterlaat

 

30 Reacties

Leave a reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: