Van Garnier heb ik in Duitsland 3 nieuwe maskertjes gekocht. De Volcano, Matcha en Aqua. Een tijdje geleden heb ik al over het volcano masker geschreven, deze kun je hier teruglezen. www.beautyandlifebycecilia.nl/garnier-volcano-masker/

 

Het Garnier Aqua masker is een hydraterend masker met granaatappel en glycerine en bevat GEEN parabenen.

Het Garnier aqua masker moet aangebracht worden op een gereinigde en droge huid. Vermijd hierbij je ogen en lippen (zelf vermijd ik ook mijn wenkbrauwen altijd). Het masker heeft 10 minuten inwerktijd nodig waarna je de resten kunt inmasseren totdat het masker volledig is opgenomen, of bij voorkeur de restanten verwijderen met een wattenschijfje.

 

garnier aqua masker

 

Ik ben niet helemaal gek van dit masker

Het aanbrengen was wat lastig, het masker heeft een wat vettige structuur, en bleef ook meer op de kwast zitten dan op mijn gezicht. Toch zag ik wel direct het resultaat na het verwijderen van het masker. Mijn gezicht had een frissere uitstraling. Ook heb ik weleens wat donkere kringen onder mijn ogen, vooral nu omdat ik al 4 dagen met de griep thuiszit. Deze waren na het gebruik van dit masker ook minder zichtbaar. Of ik het masker opnieuw zou proberen twijfel ik nog over omdat het resultaat wel goed was.

 

garnier aqua masker

 

Het masker is te koop voor +/- €1,79 in Nederland bij oa de Kruidvat

Mocht je nou vaak in Duitsland komen zoals mij, is het masker daar te koop voor €0,75

 

Heb jij dit masker al eens geprobeerd?

30 Reacties

 1. Ik heb van deze formule van Garnier de nachtcreme en die is heelll fijn! Mijn huid blijft goed gehydrateerd erdoor. Dit masker heb ik nog niet geprobeerd maar het lijkt me ook fijn 🙂

 2. Door het vettige van dit masker waar je het over hebt, zou ik ‘m zelf niet zo snel kopen. Fijne review in ieder geval. Wel raar dat er zo’n groot prijsverschil zit wanneer je dit masker in Nederland of Duitsland koopt 😉

 3. De ingrediëntenlijst ziet er mooi uit, alleen zijn er onderaan toch wat ingrediënten die ik liever niet in mijn cosmetica heb omdat ze wat irriterend zijn (linalool, benzyl alcohol en uiteraard butylphenyl methylproponial).
  Fijne review!

 4. Heerlijk om zo af en toe eens een maskertje op te doen. Deze is qua prijs super voordelig! Zelf ben ik helemaal weg van de maskers van StarSkin 🙂

 5. Ik heb vaker dit masker gezien maar vroeg mij altijd af of hij het kopen waard was. Jammer dat het masker niet fijn aanbrengt maar gelukkig zag je wel resultaat dus dat is dan wel een goed teken. Fijn artikel!

 6. Klinkt als een fijn masker! En zeker voor die prijs is het zeker de moeite waard..vind het verschil trouwens wel enorm tussen Duitsland en NL..

 7. Klinkt als een enorm fijn masker, denk dat ik hem toch ga kopen. You had me at dat donkere kringen beter waren, haha.

 8. Jammer dat het aanbrengen moeilijk was. Gelukkig viel het resultaat mee. Weet niet of ik het nu eens zou testen

 9. Hi,
  Ik heb dit masker nog nooit geprobeerd. Mag ik vragen waarom je je wenkbrauwen overslaat? Is dat met een speciale reden? Ben benieuwd. (Ik ben niet zo’n ervaren maskertjesdrager, al vind ik het altijd wel fijn en zou het eigenlijk vaker willen doen.) 🙂
  Beterschap!

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: