Mijn haar is altijd heel belangrijk voor mij en ik verzorg dit ook graag goed. Al jaren hoor ik iedereen onwijs positief over droogshampoo en ik ben er nog nooit aan gegaan. Deze nieuwe varianten vond ik er wel interessant en leuk uitzien en ben ik toch overstag gegaan om het eens te proberen. Lees je mee?

 

Garnier droogshampoo Mint fresh

De Garnier droogshampoo heeft een anti vet effect en verfrist direct het haar zonder zichtbare sporen van de droogshampoo achter te laten. Ook zorgt het ervoor dat het plat haar een volume boost geeft welke de hele dag kan aanhouden. Deze droogshampoo werkt wat anders dan de spray varianten die ik tot nu toe heb gezien. Deze heeft namelijk een liquid to dry techniek waardoor de droogshampoo direct opdroogt. Het is belangrijk om deze van te voren goed te schutten zodat de twee fasen van het product zich kunnen mengen met mekaar.

Hierna spray je op ca 30 cm afstand op de haarlijn en laat je het twee minuten inwerken. Hierna kun je het inmasseren en de haren zo stylen zoals gewend. Mocht je meer textuur in je look willen kun je de droogshampoo over de gehele lengte in je haar gebruiken. Een flacon van 100 ml zou genoeg zijn voor ongeveer 25 keer gebruik. In Duitsland heb ik €3,95 per stuk betaald (ook kreeg ik nog €1,- korting met de DM app).

 

garnier droogshampoogarnier droogshampoo garnier droogshampoo

 

Garnier droogshampoo Yuzu Lemon

De Yuzu Lemon variant heeft dezelfde werking als de Mint fresh maar dan met een andere geur. Ook deze is weer heerlijk verfrissend. Er waren in totaal vier varianten te koop waaronder nog een met Coco water en de andere met Watermelon. Ik gebruik zelf heel weinig droogshampoo en was mijn haren ook maar 1 tot 2 keer in de week. Ik ben tot nu toe niet heel erg fan geweest van droogshampoos maar ik heb zelf ook bijna nooit vet haar. Toch vind ik het af en toe wel verfrissend om het te gebruiken. Ben ik nou zo ondersteboven van dat ik het vaker wil gebruiken sinds deze varianten. Nee nog steeds niet, maar toch zijn het wel fijne producten en wellicht voor een droogshampoo liefhebber ook een echte must have. Dus wat dat betreft zou ik deze wel zeker aanraden.

garnier droogshampoogarnier droogshampoo garnier droogshampoo

 

Voor welke variant zou jij gaan?

1 Reactie

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: