Ik kocht deze haarlijn voornamelijk omdat het Gember erin mij aansprak. Helaas ben ik wel vergeten om naar de rest van de ingrediënten goed te kijken en helaas zit er SLS in de shampoo. Ik probeerde de haarlijn alsnog uit. Lees je mee?

 

Garnier Ingwer & honing shampoo

Gelukkig bevat de Garnier ingwer & honing shampoo dan weer geen siliconen en ammoniak en was het SLS een klein foutje van mij tijdens het shoppen. Wel bevat de shampoo een rijke formule aan gember extracten, Akazien honing, vitaminen en antioxidanten. Het zorgt er onder andere voor dat beschadigd haar verstevigd word en geeft het haar weer een gezonde glans. De shampoo kost bij de DM Duitsland €2,25 voor 300 ml. Ik ben eigenlijk wel verbaasd dat ik de shampoo erg prettig vond en het leek ook alsof mijn hoofdhuid er rustiger van werd. Dat ik een rustige hoofdhuid heb is echt heel zeldzaam door mijn Psoriasis en met de weerswisselingen had ik hier juist weer meer last van. Wellicht dat de gember en honing dan toch ook helpt om het rustiger te maken, hier ga ik mij eens meer in verdiepen.

 

Garnier ingwerGarnier ingwer

 

Garnier Ingwer & Honing crèmespoeling

De Garnier ingwer crèmespoeling is geschikt voor elk haar en bevat 98% aan natuurlijke oorsprong ingrediënten. Het zorgt ervoor dat het haar makkelijker doorkambaar is en geeft het haar een gezonde glans. Bovendien bevat het ook de Gember, Akazien honing, vitaminen en antioxidanten waar ik hierboven al over vertelde. Een verpakking van 250 ml kost €2,25. Ik vind de crèmespoeling erg fijn in gebruik maar wat ik jammer vind is dat er altijd minder inzit dan in een shampoo fles. Met mijn haarlengte gaat een conditioner namelijk veel sneller leeg.

Garnier ingwerGarnier ingwer

 

Garnier Ingwer & Honing haarmasker

Als laatste het haarmasker en hier was ik misschien wel het meest benieuwd naar. Het haarmasker bevat ook 98% aan natuurlijke oorsprong ingrediënten en de rijke formule van gember, Akazien honing, vitaminen en antioxidanten. Het masker is van een mooie dikke stevige en vette structuur. Ik heb hier dus minder van nodig dan wanneer een masker heel erg dun in. Vooral de puntjes van mijn haren smeer ik altijd rijkelijk met het masker in en dan laat ik het ca 5 minuten intrekken. Het masker zorgt er zeker voor dat mijn haar zacht is. Maar ook makkelijker doorkambaar is en er weer mooi glanzend en fris uitziet. Ik zou in ieder geval het masker wel vaker kopen. Een pot van 300 ml kost €3,55

 

Garnier ingwer Garnier ingwer

 

Wat is jouw favoriete haarlijn?

2 Reacties

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: