Het is donderdag en daarom weer tijd voor een nieuwe masker review. Ik heb gekozen voor een Garnier SkinActive masker met Matcha en Kaolin. Vorige keer heb ik van Garnier ook al het Volcano masker en Aqua masker getest.

 

Het matcha masker is geschikt voor een vettige en gecombineerde huid.

Het matcha masker beloofd een reinigende werking. Breng het masker aan op een gereinigd (en droog) gezicht. Laat het masker 10 minuten inwerken om vervolgens af te spoelen.

 

Het zakje voelde wat luchtig aan, waardoor ik het gevoel had dat er niet veel in zou zitten.

Het masker zelf was ook behoorlijk luchtig, maar het voelde hierdoor wel erg prettig aan. Het masker smeerde goed uit, ik had meer dan genoeg aan de inhoud van het zakje. Bovendien rook het masker lekker fris en had het ook een mooi groen kleurtje. Het masker hard iets uit in de tien minuten, maar gaf vooralsnog geen onprettig gevoel.

 

garnier matcha masker

 

Na tien minuten heb ik het masker afgespoeld

Het afspoelen had wel wat tijd nodig, tijdens het reinigen kreeg ik een verfrissende gloed over mijn gezicht, alsof ik net een masker van komkommer en munt op had gehad. Ik zou het masker zeker nog eens gebruiken. Van alledrie de maskers die ik nu geprobeerd heb van Garnier, vond ik dit masker toch het fijnst.

 

Het masker bevat de volgende ingrediënten:

Aqua * Kaolin * Glycerin * Butylene glycol * Zea mays starch/Corn starch * Decyl glucoside * Sodium laureth sulfate * PEG-7 Glyceryl cocoate * CI-77891 * Titanium dioxide * Zinc gluconate * Camelia sinensis leaf extract * Carrageenan * Tetrasodium edta * Citric acid * Xanthan gum * Menthol * Dextrin * Salicylic acid * Phenoxyethanol * CI-61570/Green 5 * CI-77492/Iron oxides * Linalool * Geraniol * Limonene * Benzyl alcohol * Benzyl salicylate * Parfum *

 

garnier matcha masker

Het masker kost in Nederland €1,99 bij oa de Kruidvat. Mocht je nou regelmatig in Duitsland komen, kost het masker daar €0,75

Heb jij het Matcha masker al geprobeerd?

2 Reacties

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: