Beauty,  Lifestyle,  Make-up,  Mama to be,  Shoppen,  Skincare

Garnier nutri bomb kokosmelk masker

Een nieuwe maskerdonderdag en dit keer met een nieuw sheetmasker van Garnier. De nutri bomb maskers vallen altijd wel in de trek en inmiddels heb ik ook bijna elke variant al uitgeprobeerd. Maar welk masker eigenlijk niet? Haha!

 

Garnier nutri bomb sheetmasker met kokosmelk

De Garnier nutri bomb maskers blijven altijd wel maskers welke ik elke keer opnieuw aanschaf als ik een nieuwe zie liggen. Speaking of terwijl ik nog bezig was met deze review lag er al weer een nieuwe bij de DM. Er komt dus eerdaags ook een review aan van het Garnier nutri bomb sheetmasker met amandelmelk haha. Maar eerst de review van dit masker! Het masker bevat onder andere kokosmelk en hyaluronzuur en zorgt voor een intensieve verzorging en revitalisering. Het masker is speciaal bedoeld voor de droge en vermoeide huid.

 

garnier nutri bomb

 

Uit een test is gebleken dat 83 van de 100 vrouwen na 1 maal gebruik al verbetering zagen.

 

garnier nutri bomb

 

Gebruik

Hoe gebruik je het masker? Je brengt het masker aan op een schone vooraf gereinigde huid. Hierna vouw je het sheetmasker open en maak je het passend op je gezicht. Hierna kun je lekker 15 minuten relaxen terwijl het masker zijn werk doet. Sommige maskers blijven ook goed zitten waardoor je gewoon kunt rond bewegen. Ik ga er altijd even lekker rustig bij zitten omdat maskertime echt me time is. Nadat de 15 minuten verstreken zijn verwijder je het sheetmasker en eventuele restanten kun je in masseer. Maar je kunt er ook voor kiezen om het met een wattenschijfje te verwijderen. Ik kies er altijd voor om de restanten in te masseren omdat het masker dan nog meer zijn werk kan doen. Daarnaast zijn sommige sheetmaskers ook zo ”nat” dat ik het altijd een soort van zonde van het serum vind om niet te gebruiken.

 

 

Gebruik jij weleens een sheetmasker? Zoja, welke?

4 reacties

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: