Ik begin steeds meer fan te worden van de Garnier SkinActive producten. Zo ben ik helemaal web van de 2 in 1 express oogmake-up remover. Maar ook deze botanische tonic met rozenwater blijkt een pareltje te zijn.

 

Botanische Tonic met Rozenwater

Deze (nieuwe) tonic met rozenwater zorgt voor een frisse, getonifieerde en zachte huid. De ingrediënten bestaan voor 96% uit producten die van natuurlijke oorsprong zijn. De overige 4% bestaat uit producten die het product de zintuiglijke ervaring geven. Deze tonic bevat dus geen parabenen, geen siliconen en geen synthetische kleurstoffen! Door deze formule is de tonic ook nog eens vegan!

 

rozenwater rozenwater

 

Make-up verwijderen

Ik had deze tonic gekocht als remover voor de gezichtsmake-up voor de oogmake-up gebruik ik meestal een remover die wat vetter is en dat wil ik niet op de rest van mijn gezicht gebruiken. Wat blijkt? Deze tonic is ook nog eens waanzinnig goed om gewoon zware oogmake-up mee te verwijderen. Het is dat ik hier per toeval achter gekomen ben doordat ik de tonic een aantal keer met het swatchen van make-up heb gebruikt en gewoon in 2 vegen de hele rij swatches van mijn arm verwijderd was. Hierdoor gebruik ik deze tonic nu dus ook gewoon lekker voor mijn oogmake-up. Ik vind deze tonic erg verfrissend voor het gezicht en misschien is dit zelfs nog wel mijn favoriete product geworden die mijn micellair gaat vervangen.

 

 

Reinig – Kalmeer & Herstel

Garnier raad aan om dit product in combinatie met twee andere producten te gebruiken, deze heb ik dus ook aangeschaft en zal ik ook nog gaan reviewen. Als stap 1 wordt aangeraden van dezelfde lijn de reinigingsmelk te gebruiken, als stap 2 wordt deze tonic aangeraden om te kalmeren en als stap 3 word uit dezelfde lijn de dagcrème aangeraden. Deze tonic kost ca €4,00 voor een tube van 200ml. Ik zou aanraden de aanbiedingen in de gaten te houden omdat Garnier vaak met 1 + 1 of 50% korting in de aanbieding is. Al vind ik dit product ook zeer zeker de volle 4 euro waard.

 

rozenwater

 

Welke producten gebruik jij om je huid te reinigen?

10 Reacties

  1. Oooh alles met rozenwater is zo fijn! Ik ga deze ook eens een keer proberen. Nu gebruik ik altijd producten van de Hema, ook heel erg fijn trouwens.

  2. Wow dat spul werkt wel erg goed idd! Ik gebruik zelf nooit make up dus ook geen reiniging nodig, maar vind het altijd leuk om te zien wat er wat dat betreft op de markt is!

  3. Deze tonic klinkt heel fijn! Hoor heel veel goede dingen over Garnier de laatste tijd!
    En inderdaad wat maak je prachtige foto’s!

  4. Deze lijkt me erg fijn, ik ga eens op zoek! En je foto’s zijn erg mooI!

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: